Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Risto R
syys 13, 2021, 09.12
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Morningstar
Vastaukset: 31
Luettu: 9021

Morningstar

Miten sattuikin että viime viikolla Leo Todeschini tekaisi Matt Eastonin kanssa jaaritteluvideon aiheesta. Hieman pitkäpiimäisesti käyvät asiaa läpi, mutta on tuossa muutamia ihan hyviä huomioita. Joista vähäisin ei liene se että sitä varstan vartta ei auta lähteä torjumaan, vaan nimenomaan sitä ketjulla kiinni oleva murkulaa. Tuolla Tod's Stuff kanavalla on kyllä erittäin hyviä ja laadukkaita aseaiheisia videoita, suosittelen!

Risto R
loka 31, 2013, 08.17
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Morningstar
Vastaukset: 31
Luettu: 9021

Morningstar

Repeilin kyllä aika huolella tuota ekaa videota katsoessani. :lol: Sinällään ihan informatiivinen pätkä. Tuota kilven taakselyömisefektiä oikeastaan vielä lisää se ettei aamutähden käytön aikaan välttämättä hirvittävästi ollut noita keskeltä pidettäviä kilpiä käytössä, vaan kilpi monesti sidottiin kyynärvarteen kiinni. Tällöin hyvä osuma saattoi kilvestä huolimatta osua päähän astikin. Kokeilitko eroa siihen että jos lyöt askeleen kanssa vs. ilman että saako lyönteihin enemmän voimaa vai kärsikö aseen hallittavuus? Hienot oli kyllä piruetit tuossa välillä, kunnon leffakamaa!