Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 2 tulosta

kenttiensankari
elo 23, 2016, 15.57
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Puhelimista
Vastaukset: 646
Luettu: 36990

Puhelimista

Katos, oli unohtunut vanha vastaus. Windows jätetty ja Android on tilalla. Tosin firman luurina, mutta kuitenkin. Valinnaksi kohdistui Sony, jonka Xperia Z3 malliin olin tyytyväinen. Tosin luurista hajosi jotain joka haittasi ruudunkääntelyä. Pari viikkoa sitten puhelin meni kokonaan risaksi ja tilalle sain uuden, Sony Xperia X:n. Tämä on rumempi, huonommalla akulla varustettu luuri, joka ei kestä vettä. Kamera on tosin vähän parempi ja lautautuu aika nopeasti.

Saa nähdä mikä puhelin tulee seuraavaksi. Eiköhän tämä parisen vuotta ehjänä kestä, joten tilanne markkinoilla voi olla mikä tahansa. Sony varmaan kuihtuu unholaan ja kiinalaiset eivät ainakaan toistaiseksi houkuta. Tosin Amirkhani on Huawein uusi mainoskasvo, joten voisihan sitä harkita jos on vielä parin vuoden päästäkin :D
kenttiensankari
maalis 19, 2013, 19.44
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Puhelimista
Vastaukset: 646
Luettu: 36990

Puhelimista

Itselläni ja parilla duunikaverilla on Lumia920. Se on kärsinyt sammumisista aika paljonkin, jokaisella meistä kolmesta luuri on ainakin kerran kaatunut ja auennut vasta väkisin. Tosin mutuilen, että ongelma on jo korjattu, kun ei ole enää vähään aikaan käynyt ja tuossa tuli iso kasa päivityksiä yksi päivä. Näppiskuulokkeet ovat mielestäni huonot ja kun sää sallii niin alan käyttämään kunnon kuulokkeita.

Muuten vaikuttaa näppärältä laitteelta. Ei tuota voi oikeastaan vanhoihin nokialaisiin edes verrata, ihan eri puhelin. Muotoilussa selkeästi edellä kilpailijoita. Puhelin on tosin painavampi kuin iPhone tai Samsung S3, mutta itse kyllä tykkään että puhelimen huomaa taskussa. Skydrive ja Outlook pelittävät luurin kanssa hyvin yhteen ja noin muutenkin kännykän liittäminen läppäriin ei ole niin kauhea kokemus kuin se joskus oli nokialaisilla. Vahingossa latasin yli 20 gigaa musiikkia kännykkään kun se kävi niin helposti. Skydriven kanssa tosin piuhat voi halutessaan unohtaa.

Ilmeisesti myös Lumia920 on selkeästi iskunkestävämpi kuin kanssa kilpailijat. Itse jo kerran tipautin lasi edellä parkettilattialle, mutta minkäänlaista jälkeä ei jäänyt. Lisäksi herätyskello älysi tästä sammua, joten on se fiksu :lol: