Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

kenttiensankari
tammi 11, 2017, 08.28
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Peruskurssimainokset
Vastaukset: 460
Luettu: 53640

Peruskurssimainokset

MB-Centerillä ei ole ollenkaan paperisia mainoksia, tai en ole ainakaan koskaan nähnyt. Mainontaa Facebookissa sitten riittää. Kuvassa on Centerin valmentajan ja mennään vahvasti Hardknocks brändi edellä. Saatetekstiin on lisätty blogi jossa meillä käytiin jumppaamassa ja jaetaan kokemuksia.

edit: ja tietysti kuvan lisääminen tuottaa hankaluuksia :P
kenttiensankari
tammi 7, 2016, 14.43
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Peruskurssimainokset
Vastaukset: 460
Luettu: 53640

Peruskurssimainokset

Puni kirjoitti: Oispas muuten mielenkiintosta tietää missä Beomin maksetut fb-mainokset näkyvät, pistin muistaakseni espoo+10km ympyräksi.

Tänään tuli facebookissa vastaan. Asun Espoossa, olen alle 30v ja treenannut lajeja, joten varmaan ihan sopiva kandidaatti. En sitten tiedä että vaikuttiko myös se, että Andy tykkää sivustostanne, koska se näkyi myös.

Andy muuten tuntuu tykkäävään paljon eri tapahtumista facebookissa ja niitä näkyy ainakin minun uutisvirrassa paljon. Voisi olla ihan pätevä kamppanja kamppailulajien näkyvyyden puolesta, jos porukka tykkäilee ristiin muiden seuroista ja tapahtumista. Menee kyllä ohi varsinaisen aiheen.
kenttiensankari
syys 9, 2006, 14.58
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Peruskurssimainokset
Vastaukset: 460
Luettu: 53640

Re: Peruskurssimainokset

Andy kirjoitti: Tästä ei ainakaan muistaakseni ole vielä juttua. Eli millainen peruskurssijuliste on mielestänne hyvä ja millainen ei ole?
Näkyvä, melko tumma on hyvä. Pääsääntöisesti valkoinen juliste ei erotu yhtään. Esim. Tuo careliafight 2 juliste oli todella hyvä, koska se erottui ilmoitustaululla ihan selkeästi verrattuna muihin. Nyt kun on tuo vapaaottelun peruskurssimainos, niin sekin on melko tumma, erottuu hyvin vaaleiden joukosta.

Mitä tekstissä pitää mainita?
Laji, hinta, treeniajat, mistä lisätietoa, ja ehkä jotain perustietoja lajista, sekä joku hieno kuva tai pari hienoa kuvaa.
Mikä on tekstissä turhaa?
Oikeastaan kaikki pienellä präntätty. Ei niitä kukaan lue.
Millaiset värit vai kelpaako mustavalkoinen?
No jos se musta on se pääväri, eikä valkoinen. Mutta tämä on varmaan enemmänkin lajisidonnaista. Vapariin tuollainen synkempi mainos sopii, mutta minua lähinnä huvittaisi jos vaikka hanmoodo mainos olisi synkkä.
Millaiset kuvat, vai tarvitaanko ollenkaan?
Joku lajinomainen kuva on sopiva. Jos kisalaji niin joku tyylikäs matsikuva, tai pari matsikuvaa olisi varmaan ihan jees. Jos IP-laji niin sitten joku IP-tekniikkaa vaikka kuvaan.

Mihin mainoksia kannattaa laittaa?
Riippuu kohdeyleisöstä. Mutta väittäisin että lukiot, ammattikoulut, yliopistot, ammattikorkeat, urheilutalot ja isot ostoskeskukset on hyviä paikkoja. Lisäksi kuntosaleillekkin olisi hyvä saada mainontaa. Keskustassa periaatteessa olisi hyvä jos mainoksen saisi minkä tahansa liikkeen ikkunaan. Mutta hyviä paikkoja on myös lajiin liittyvät tapahtumat. Careliafightissa mainostettiin vapaaottelun peruskurssia melkein joka seinällä.