Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 4 tulosta

kenttiensankari
helmi 26, 2016, 11.15
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Krav Maga
Vastaukset: 935
Luettu: 193626

Krav Maga

Tyttö kirjoitti: En tiedä, onko parempia keskusteluja, mutta ainakin tässä ketjussa voi jatkaa, jos aihe kiinnostaa. :)

Meillä P1-tason ryhmässä keskitytään pääasiassa P2-tason tekniikoiden opetteluun ja P2-tasolla puolestaan P3-tason tekniikoihin. Ei se nyt mitenkään orjallisesti pelkästään niihin tekniikoihin keskity, mutta pääpaino on aina seuraavan tason tekniikoissa. P3 > -harjoituksissa harjoitellaan sitten jo koko repertuaaria. Ryhmät on jaettu näin ihan käytännön syistä, että saamme sopivan kokoiset treeniryhmät. Tämä siis Espoossa, Kirkkonummella on sekaryhmä, jossa on tällä hetkellä harjoittelijoita tasoilta P1-G1. Tosin siellä pääasiassa kaksi ohjaajaa aina paikalla, joista toinen seuraa alempien tasojen harjoittelua ja toinen ylempien.

Krav Magan (KMG) tasojärjestelmä: http://kmgfinland.com/tasojarjestelma/" onclick="window.open(this.href);return false;
P1-P5 -tasotekniikkavaatimukset: http://kmgfinland.com/tasojarjestelma/t ... atimukset/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ok, tuolla olikin aika kattavasti asioista. Sinällään tuosta tulee mieleen karate, jossa oli paljon eri vyötekniikoita ja saattoi olla tasoryhmiäkin. Kiitos vastauksesta :)
kenttiensankari
marras 15, 2010, 23.08
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Krav Maga
Vastaukset: 935
Luettu: 193626

Krav Maga

Zamikki kirjoitti: Eipä ole mullekaan tuttu.

Mitä kautta olet seminaarista kuullut? Voisi itekin käydä joskus kokeilemassa. Googlaus kaverin nimellä päätyi IKMA:n logolla varustettuun puolalais seuraan.
Asun siis Puolassa. Kuulin seurakaverilta ja tänään treeneissä päävetäjä mainosti kanssa.
kenttiensankari
marras 13, 2010, 15.14
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Krav Maga
Vastaukset: 935
Luettu: 193626

Krav Maga

Mjölnir kirjoitti:
kenttiensankari kirjoitti: Täällä kun näitä Puolankävijöitä tuntuu löytyvän niin mietin tässä että sattuuko joku olla treenannut Krzysiek Sawicki nimisen henkilön kanssa? Ensi viikonloppuna oisi kuulemma hänen leirinsä täällä, joten ajattelin käydä kokeilemassa menoa. Voi tosin olla että treenataan väärän organisaation alla harhaoppista krav magaa :lol:
En ole koskaan kuullut tuollaista nimeä.

Joo, itseasiassa treenailen harhaoppista IKMA:n krav magaa. Puolassa on kait IKMA ja IKMF tjsp. Ei näistä ota selvää :lol: Noh, pitää käydä kokeilemassa että mikä on meininki.
kenttiensankari
marras 12, 2010, 20.18
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Krav Maga
Vastaukset: 935
Luettu: 193626

Krav Maga

Täällä kun näitä Puolankävijöitä tuntuu löytyvän niin mietin tässä että sattuuko joku olla treenannut Krzysiek Sawicki nimisen henkilön kanssa? Ensi viikonloppuna oisi kuulemma hänen leirinsä täällä, joten ajattelin käydä kokeilemassa menoa. Voi tosin olla että treenataan väärän organisaation alla harhaoppista krav magaa :lol: