Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

kenttiensankari
elo 27, 2017, 18.13
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Mayweather vs. McGregor 26.8.2017
Vastaukset: 28
Luettu: 4373

Mayweather vs. McGregor 26.8.2017

Sain matsin katsottua. Floyd ei kauheasti jaksanut ekoissa erissä tehdä, lähinnä katseli käsien välistä kun Conor lyö. Jotakuinkin 3 erää mentiin näin. Sitten Floyd vähän kiristi tahtia ja vei seuraavat kolme erää joskin Conor pysyi jotenkuten mukana. Sitten se jälkeen Floyd lisäsi vielä tehoja kun taas Conor alkoi sipata ja matsi oli ohi.

Floyd oli täysin ylivoimainen, ei selvästikkään laittanut parastaan vaan veti helpon ja varman voiton. Sinällään ihan hyvä tulos molemmille, nyrkkeilykansa näki mestarinsa voittavan ylivoimaisesti, mutta kuitenkin niin että vapaaottelukansa piti Conorin menestystä tarpeeksi hyvänä. Floyd sai 50-0 listansa ja ison kasan rahaa, Conor sai lisää mainetta ja ison kasan rahaa.

Mielenkiintoita on, että miten Conorin ura jatkuu. Vaikka hän lieneekin jo nyt parhaiten tienaava vapaaottelija, niin melkoisia kaljarahoja on UFC-liksat verrattuna nyrkkeilyyn. Paulie Malignaggi vs Conor McGregor? Ei varmasti tuottaisi niin paljoa kuin tämä matsi, mutta varmasti enemmän kuin UFC-illat.