Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

kenttiensankari
touko 29, 2018, 11.26
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Makwan Amirkhani
Vastaukset: 151
Luettu: 42929

Makwan Amirkhani

Hienoa että voitto tuli. Lienee jo selvää, että kyseessä on suomalaisen vapaaotteluhistorian yksi kovimpia saavutuksia ellei kovin. Toivotaan, että Maku jatkossa ottelee vähän aktiivisemmin, kerran vuoteen on aika hidas tahti. Toisaalta ehkä hän on kokenut, että kaipaa treenikuukausia alle jotta voi ottaa kovempia vastaan. Jonkun haastiksen mukaan ilmeisesti meinasi nyt vähän kiristää tahtia ja Cub Swansonin perään on jo huudeltu. Siinä olisikin sitten jo aika kova haaste ja voitto olisi sensaatio.
kenttiensankari
maalis 15, 2017, 21.06
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Makwan Amirkhani
Vastaukset: 151
Luettu: 42929

Makwan Amirkhani

Mika kirjoitti:Tuo olikin yllätys, että esim. Räikkösellä ja Selänteellä on vähemmän seuraajia. Vaikuttaisiko seuraajien ikäkin sitten?
Siis Räikkösellä on paljon enemmän mutta Selänteellä jonkin verran vähemmän. Johtuu varmaan siitä, että Maku on Facebookissa todella aktiivinen ja Selänne ei. Twitterissä lienee toisin?

Jossain oli muuten listausta, että paljonko saa rahaa sosiaalisessa mediassa mainostamisesta suhteutettuna seuraajien määrään. Makun seuraajamäärällä aletaan puhua jo ihan hyvistä summista jos ovat yhtään samalla tasolla kuin mitä luin. En nyt muista suoraa lähdettä.
kenttiensankari
maalis 14, 2017, 11.47
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Makwan Amirkhani
Vastaukset: 151
Luettu: 42929

Makwan Amirkhani

Joo, Makun julkisuudenhallinta on täysin epäonnistunutta kun on yksi Suomen seuratuimmista urheilijoista ainakin Facebookissa. Pikaisesti katsottuna vain Kimi Räikkönen on edellä ja hän on aika globaali seurattava. Teemu Selännekkin jää kakkoseksi. Maku taiteilee aika taitavasti avarakatseisen maahanmuuttotaustaisen henkilön ja konservatiivisen kodinpuolustajan välillä. Hänestä voi tykätä sekä cityvihreä että lähiön persu.