Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

kenttiensankari
joulu 6, 2008, 22.08
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 236688

Re: Portsarit

Kari Aittomäki kirjoitti: Tuo 10 minuuttia ulkona?
Olikko ovella? Kokematon ovella? Yksin?
Elämäni ensimmäinen ovihomma, yksin ovella ilman työkavereita koko pubissa. Se nyt oli semmoinen sekava vanha naisihminen, ja varmaan tapajuoppo jutuista päätellen.
kenttiensankari
joulu 6, 2008, 15.34
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 236688

Re: Portsarit

Itse olen niin kokematon portsari, etten voi oikein mitään sanoa tähän ketjuun. Pomoni tosin totesi että siusta näkee että olet kokematon, ei ole portsarin vitutusta ehtinyt tulla. Tottahan tuo on, ammattina aika hanurista. Lähinnä siis siinä mielessä että harvoin kuulee kiitosta, mutta aika usein valitusta ja vittuilua. Kerran miulle tosin sanottiin, että olet kauhean kiva kun jaksat kuunnella minua :lol:

Pyrin olemaan aina mahdollisimman kohtelias, tästä todisteena esimerkiksi se että teitittelin vanhempaa rouvashenkilöä vaikka tämä haukkui minua 10 minuuttia putkeen ravintolan ulkopuolella, sekä myöskin uhkaili. Ei ollut tosin kovin helppoa :D

Imatralla portsarit ovat kokemuksieni mukaan ammattitaitoisia, ainakin niissä ravintoloissa joissa on carelia securityn ja east side securityn väkeä.