Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 9 tulosta

Jaawa
kesä 14, 2011, 14.19
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1336
Luettu: 202108

Portsarit

MikaM kirjoitti: FTFY what? Ja toi kuva ei näy. Ällös murehdi, onkelma on minun, joskus vain tulee avauduttua.
Mä luulin korjanneeni sen sulle. Siis imgur on myös blokissa vai? Mistä sä selaat?
Jaawa
kesä 14, 2011, 14.13
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1336
Luettu: 202108

Portsarit

MikaM kirjoitti: The website "http://postimage.org/image/2wxai91r8/" is filtered under the denied category "Sex;Adult Material"
Kiva yrittää nähdä... huoh, joskus on täällä vaikeaa.
FTFY
Kuva
Jaawa
touko 21, 2011, 01.52
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1336
Luettu: 202108

Portsarit

PDC kirjoitti: Toinen video

http://www.iltalehti.fi/nettitv/?30945616" onclick="window.open(this.href);return false;
Toinen videoko? Täsmälleen sama linkki.
Jaawa
syys 23, 2010, 07.55
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1336
Luettu: 202108

Portsarit

n0k kirjoitti: Jeh noh se on sitä sensaatio hakuista journalismia. Mutta ei siinä mitään, hyvä homma että ei sille käynny kuinkaan, mutta mitä olisi voinut käydä! Olisi saattanut olla surullisempi lopputulos tuossa.
Kyllä, sanoisin ettei mun nykyisellä kontrollilla pitelisi tollasen tapauksen kohdalla estot ollenkaan, karateka-cool lentäis ikkunasta samantien ku tulee verisyljet suuhun ja huudahdukset että "mulla on hiv ja c-hepa!". Varmaan oisin tappanu tuon tyypin. Pitänee treenata vielä, edes siihen saakka että vastaavassa tilanteessa se kuolintuomio siirtyy sinne positiivisen tuloksen saamiseen.
Jaawa
syys 23, 2010, 07.14
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1336
Luettu: 202108

Portsarit

n0k kirjoitti: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010092 ... 3_uu.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

"Väkivaltainen asiakas sylki verta Loimaalla sijaitsevassa ravintolassa järjestyksenvalvojana toimineen Markun suuhun. Hurjistunut mies myös siveli vertaan Markun saamiin vammoihin. Mies kertoi sairastavansa hiviä ja c-hepatiittia.
"

Nice... Tuollaisia kusipäitäkö sielä ovella joutuu taltuttelemaan, taidankin suuntautua tanhupaikoille narikkaan :D
Toi artikkelihan sai sen kuulostamaan niinku sillä ois todettu se HIV:
"Hiv-epäily... ...hän sai sairaalasta lopullisen, vapauttavan vahvistuksen." :thinking:
Jaawa
syys 17, 2010, 19.08
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1336
Luettu: 202108

Portsarit

Vanhakankea kirjoitti: Minnes tästä ketjusta hävisi pari sivua keskustelua? Olin aikeissa kommentoida KariA:n rallatteluviestiä mutta sitä eikä paria muutakaan enää ketjusta löydy...
Ne meni tänne: http://www.potku.net/forum/viewtopic.ph ... 63#p577963
Jaawa
elo 10, 2010, 12.23
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1336
Luettu: 202108

Portsarit

ALehtonen kirjoitti:
Jaawa kirjoitti: Mua väsyttää tämä taso, millasta kynäniskaa otetaan tapahtumiin...
Erinnäiset festivaalit seisoskelleena ihmetyttää monien asiakkaiden suhtautuminen järkkäreihin. Se keltainen liivi nähdään jonain punaisena vaatteena, ja normaalisti (luulisin, tai ainakin toivon) järkevät ihmiset aloittavat ihmeellisen sotatanssin järkkärin nähdessään. Minäkin olisin varakas mies, jos olisin saanut euron joka kerrasta, kun ohikävelevä "asiakas" on tullut ihmettelemään sukupuolista suuntaustani,vähäisiä fyysisiä avujani ja etenkin olemattomia henkisiä kykyjäni. Eräänkin kerran keltaisen liivin provosoima veronmaksaja uhkasi repiä kaltaiseltani "ruipelolta kukkakepiltä" (tarkka lainaus) pään irti, kun estin häntä kuseksimasta ensiaputelttaan. Tämäkin oikeassa oleva maksava asiakas talttui, kun kerroin edustavani niitä pieniä ja puhekykyisiä järkkäreitä ja lupasin isojen ja puhumattomien tulevan tarvittaessa. Enkä minäkään nyt niin pieni ole, 186 cm ja 95 kg.

Mikähän siinä järkkärin roolissa on niin provosoivaa, että tavalliset, "kunnialliset" kansalaiset muuttuvat impivaaralaisiksi alkuihmisiksi sellaisen nähdessään?
Selvennän asiaani vielä senverta että kynäniskalla tarkoitan pintaliitokomerosta nypättyä sankaria, jolle siis räikeät sosiaaliset tilanteet ovat täys kysymysmerkki. Ei mulle oo mitään väliä sillä minkäkokonen se stevari on, pääasia että tarpeentullen osaa hommansa. Se vaan että kun jompaakumpaa puuttuu, diplomaatintaitoja tai taltutuskykyä, korvaantuu se usein egolla ja auktoriteettiä pöyhistämällä.

Tosta omasta tilanteestani, siinä oli sellanen pidempi viive, kun olin vain ilmoittanut että pyyhkisin hällä lattiaa jos se siihen menee, provo jonka tarkoitin jäädä nakertamaan, halusin nähdä että pystyykö hän hoitaa hommaansa vai lähteekö hän aukomaan. Ja sieltähän se aukominen lopulta jatkui, muodossa: "mua kiinnostas tietää mikä tää kova jätkä muka on, vois mennä tonne alueen ulkopuolelle tän humalaisen kans odottelemaan", ja homma jatkui ja jatkui, toki tuon jälkeneen vaihdoin välittömästi asialinjalle, muttei hän enää järkipuhetta osannut - yhtään.

Pari muuta tyyppiä keillä oli ongelmaa tämän kyseisen tapauksen kanssa, olivat kommentoineet 'gay' ja ties mitä. Minä en sanonut mitään negatiivista tämän tyypin olemuksesta, perustin provoni puhtaasti siihen mitä haistoin asenteestaan ja tavasta millä hän kantaa itsensä.

Kyllä mä mieluummi vaan lyön suoraa naamaan ennenku lähen hintiksi haukkumaan, turhia sellaset välivaiheet kun tarkoituksensa kuitenkin on saada tilanne aikaan. Ja mä tiedän ettei se jannu ois semmosta kestäny, tulla kutsutuksi homoseksuaaliksi.

Eli on paljon urpoja jotka mieluusti haastavat riitaa järkkärien yms. kanssa, mutta on myös urpoja järkkäreitä yms. jotka mieluusti haastavat riitaa kunnollisten asiakkaiden kanssa, mitäjuttua mä en haluis kauheasti katella. Ihmiset on siis kännissä tyhmiä ja se on normaalia, mutta se että jotku joille on annettu tämmönen järjestyksenylläpitopesti ovat selvinpäin tyhmiä, suuri wtf.
Jaawa
elo 9, 2010, 17.20
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1336
Luettu: 202108

Portsarit

bodyguard kirjoitti:
Beefcake kirjoitti:
Jaawa kirjoitti: Mua väsyttää tämä taso, millasta kynäniskaa otetaan tapahtumiin jotka ovat premisseiltään harmittomia, mutta kuitenkin potentiaalista vaaratilannetta löytyy, kun tämänkin nörttifestivaalin sivussa järjestetään epävirallinen varjotapahtuma, täynnä päihteitä ja aineita jos jonkinlaisia.
Noille tapahtumajärkkäreille maksetaan härskeimmillään jotain kahdeksaa euroa /tunti elleivät ole vallan talkoilla hommissa. Valitettava fakta, ettei sillä rahalla ammattimiehiä saa töihin. Toinen ongelma on tietysti, että mistä niitä rautaisia ammattilaisia kaivaisi kymmenmäärin yhtä tapahtumaa varten, kun niistä on pula ravintolan ovillakin.
Tämähän se on tosiaan ongelma. Tuonkin kokoisissa tapahtumissa on senverran suuri tarve että niitä rautasia ammattilaisia ei nyt vaan riitä vuorokaudenympäri kymmeniä, ja ei välttämättä ole tarvekkaan.
Eiköhän sieltä löydy sellasiakin miehiä jotka osaa toimia jos tarve vaatii, ei niitä tarvitte joka lippuluukulla olla. Ja jos tuo osasto nyt jonkun mellakan pystyyn pistääkin niin heittää joukkoon puolentoistalitran pepsimax pullon niin ne tappelee siitä senverran kauan että ratsuväki kerkeää paikalle vaikka Suomussalmelta.
Kyllä, vakio pääsekutiimi on erittäinkin osaavaa sakkia, ammattimiehiä kaikin puolin, ja mukavia ihmisiä. Tänävuonna vain sai kuulla ikävän monelta suunnalta että miten kuspäisiä stevareita oli liikenteessä, ja lopulta törmäsin itsekin semmoseen. Palautettahan tästä toki on kohtuu turhaa antaa, mutta tein sen silti, ASM organisaatiolle siis, palaute ois pitänyt antaa secutiimin päämiehelle.

Mellakkaa tuskin tarvii pelätä, vaan ihan yksittäisiä tapauksia tai pieniä päihtyneitä porukoita. Nää järkkärit oli yksin vartioimassa kävelysillalta boozemblystä tulevia päihtyneitä, että käännyttävät selvät tapaukset. Lähimmät työkaverit 750m päässä, huonosti ois käyny jos boozemblystä ois joku pahapäinen porukka saapunut, niin ei onneks käyny. Pistin merkille myös sen että tämä järkkäri istuskeli sillankaiteella, puhutellessaan tätä meidän semihumaltunutta seuruetta. Sekä että päihtynein meidän porukasta, joka jäikin järkkäreiden 'haaviin', höpötteli jotain aivan omiaan ja tökki sormella tätä 20m pudotuksen reunalla istuvaa järkkäriä. Hätäisesti nässytti jotain siitä miten hän antoi tämän humaltuneen koskea häneen. Ihan ihme hiihtäjä.

Mun mielestä kunnon testiskenaariot koulutuksiin ratkaisis tämmöset, että näyttelijät tulevat haastamaan riitaa tai aiheuttavat tilanteita, ja mikään ei ole käsikirjoitettua. Tulis nimittäin aika nopeasti selville että onko diplomaatin taitoja vai ei. Ylimielistä sakkia ei sais ottaa järjestyksenvalvojiksi.
Jaawa
elo 8, 2010, 06.04
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1336
Luettu: 202108

Portsarit

Oltiin Assembly 2010 tapahtumassa, ja tapahtumahetkellä kaukana Hartwall-areenasta, kulkusillan kupeilla, seurueessa ollut muija meinas laittaa tupakiksi, lähettyvillä oleva järkkäri tuumas että et polta (kyseessä ei ollut siis savuton alue tai mitään, vaan järjestyksenvalvoja vain päätti ettei hänen läheisyydessään mielellään poltettaisi), noh, muijalla ei ollutkaan röökiä itellä, joten tarjosin hälle tupakan askistani. Järkkäri tuumaa mulle että "senkin runkkari". Mä vastaan toki heti sen kummemmin ihmettelemättä että "siis mitä sanoit?", hän toistaa sanansa. Tuumaan että "mä pyyhin teillä pojuilla lattiaa" tai jotain siihen suuntaan. Tilanne yhtäkkiä räjähtää aivan aivottomaksi lässyttämiseksi, jossa minä yritän perätä ajatusta ettei hänen duunissaan tulisi heittää mitään tuommoista settiä, koska ei voi tietää millä mielenliikkeillä "asiakas" kuljeksii. Hän väitti että se oli läppää. Noh, puherandorini vei miehen siihen pisteeseen että hän ei niellyt ainuttakaan sanaa, halusi kätellä välissä 'ettei tässä mitään', ja silti väitti että tää on se tyyli millä hän tekee töitään ja 'voivoi sille ei voi kukaan mitään', hän toimii muulloinkin näin. Vetosi myös valtaansa että hän voi evätä pääsyni takaisin areenalle. Mulla löyty joka kohtaan erittäin naseva kommentti. Lauloin jätkän suohon.

Lopulta hänen esimiehensä tuli paikalle ja jätkä meni hyvin hiljaseks, käytös oli aiemmin täysin ylimielistä, mutta yhtäkkiä sen kummemmin hän ei sanonu enää mitään. Mä vaan voivottelin että "ei näin". Höpöttelin pääturvamiehen kanssa mukavia ja jatkoin matkaa sisälle alueelle. Kaikkea kans, oisin aivan hyvin voinu pistellä jätkiä pataan ihan vaan opetuksen mielessä, kun ei järkipuhe kerran onnistunut (häntä ja pariaan, olivat selvästi typerä toisiaan boostaava tiimi, keräämässä helpot massit helposta keikasta jossa ei tarvi ollenkaan näemmä noudattaa koulutustaan, tai järkeä).

Mua väsyttää tämä taso, millasta kynäniskaa otetaan tapahtumiin jotka ovat premisseiltään harmittomia, mutta kuitenkin potentiaalista vaaratilannetta löytyy, kun tämänkin nörttifestivaalin sivussa järjestetään epävirallinen varjotapahtuma, täynnä päihteitä ja aineita jos jonkinlaisia.

Ois kait ollu parempi että kohdalle ois sattunu joku kunnolla pahalla päällä oleva kyvykäs smäkkipää. Tai minä, totaalisen huonolla tuulella.

Hih, aamulla muropaketista löydetyt järkkäriliivit ja iso ego, kiva yhdistelmä.
Huomaan itestäni sen että oli kivaa piestä sanallisesti tämmönen tyyppi, jonka työn minä siis itse tein, käänteisesti.