Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

McKe
marras 12, 2012, 00.43
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Järjestysmies- ja vartijakoulutus?
Vastaukset: 189
Luettu: 45353

Järjestysmies- ja vartijakoulutus?

mrkekkerinorsu kirjoitti: Viinasta on Suomessa saatu jännän kimurantti asia.
Onhan se siinä määrin terveydelle vaarallinen liuotin, että mun mielestä on vain ja ainoastaan hyvä asia että sen jakelua ja käyttöä vähän kontrolloidaan. Jotkut hullut sitä peräti juovat...
McKe
maalis 29, 2011, 16.33
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Järjestysmies- ja vartijakoulutus?
Vastaukset: 189
Luettu: 45353

Järjestysmies- ja vartijakoulutus?

Tämä on tietysti vain kuulopuhe ja sen voitte jättää omaan arvoonsa, mutta erään työryhmäläisen voimankäyttöopissa ollut tuttu vertasi opetusta Leo Gullstenin (Vuoden Poliisi 2008) opetukseen ja kyse oli kuulemma "yöstä ja päivästä" - päätelkää itse kumpi oli kumpi. Kyse ei ollut työryhmän tunnetuimmasta jäsenestä.
Itsekin olen erään työryhmäläisen opissa suorittanut JV kurssin ja voimankäyttökurssin.
Ensinnäkin haluan sen kummemmin kenenkään käytännön työtaitoja kyseenalaistamatta sanoa, että on eri asia osata tehdä kuin osata opettaa. Toisekseen missään vaiheessa ei kerrottu, että eihän se tositilanne aivan näin mene, ennemminkin vakuuteltiin että nyt on sitten vaikka minkälainen kilipääkaappi hallinassa kun tämän ja tämän vaan muistaa. On se vaan niin helppoa kun osaa...

Edellyttääkö muuten poliisi koskaan että esim. yksintyöskentelevällä ovimikolla on lisävoimankäyttö suoritettu. Tai vaaditaanko sitä missään muuallakaan? Kaasu on ihan ymmärrettävä vaatimus tietyissä tilanteissa, mutta onhan tuo muutaman tunnin räpistely ihan yhtä tyhjän kanssa jos ei aihetta muuten harrasta. Toki uudet näkökulmat on aina tervetulleita.