Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Kuhmu
helmi 15, 2007, 21.41
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Pieni kylmä/kuuma-aapinen
Vastaukset: 51
Luettu: 61779

Niin ne väittivät ja laittoivat vielä harjoittelijaa pistämään, johon toin kantani julki, ettei osaa kuitenkaan ja minä en olisi juuri sillä hetkellä ollut koe-eläin tuulella. Ei osannut harjoittelija, vaikka häntä kipuineni kuinka hyvin sparrasinkin. Oma kipulääkitykseni skulasi sen vartin verran, mutta kun työhanska otettiin kädestä, niin jopas sattui. En ollut koskaan nähnyt niin lohduttomia etu- ja keskisormia.
Mutt kylmä auttoi "kiven kovaan" :D
Kuhmu
helmi 15, 2007, 19.36
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Pieni kylmä/kuuma-aapinen
Vastaukset: 51
Luettu: 61779

Kuhmu: oot saanu vähän laimeeta kamaa
kiven kovaan väittivät, että Stydiä lievittäjää olisi ollut. En sitten saanut mitään ennen kipsausta, sillä eivät lääkitse ennen hoitoa, joten kylmä auttoi. Toki kipsauksen jälkeen sainkin sitten kipupiikkejä, jotka tehosivat kyllä, mutta kylmä lievitti kipua tuossa tapauksessani niin, että oli siedettävää odottaa tuo kuusi tuntia sen murskavamman kanssa.
Kuhmu
helmi 15, 2007, 10.43
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Pieni kylmä/kuuma-aapinen
Vastaukset: 51
Luettu: 61779

Minulta murskautui aikanaan pari sormea ja ranne sai myös kyytiä työtapaturman muodossa. Ambulanssissa sain jotain vahvaa kivunlieventäjää ruiskeena, eikä se toiminut juurikaan. Jouduin odottamaan kuusi tuntia käteni korjailua polilla ja tuona aikana ainoastaan tarpeeksi tiuhaan vaihdettu kylmäpussi oli se asia, mikä sitä kipua lievitti tehokkaasti. Tämän kokemuksen valossa olen suuresti erimieltä siitä, etteikö kylmä auttaisi kipuun.