Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

tohtorismies
heinä 29, 2017, 00.27
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Sparraaminen eri lajeissa
Vastaukset: 306
Luettu: 41739

Sparraaminen eri lajeissa

Juu. Ite olen käyttänyt noita tehtävä sparreja noin 3sekunnin erillä senshido(ip/nönnönnöö/tappelu/kutsuu millänimellä kukakin haluaa) ja niissä voi kyllä ottaa hämmentävänkin korkealla intensiteetillä ja hiukan vaarallisemmillakin liikemalleilla. Ja intensiteetti säilyy korkeana.

Tuo ristiaskellus/lyöntivalli on kyllä erittäin toimiva juttu nyrkkeily/tappelu/ip jutuissa. Varsinkin kun sitä lyöntimyllyä tarkentaa että pyrkii hyökkäämään mahdollisimman suoraan kaverin selkärankaa/keskilinjaa kohti. Eli tavallaan yrittää kaapata "liikemomentin" itselleen haltuun. Eikä pelkästään vain lyö kuin heikkopäinen.


Edit. Unohtui mainita Kungfumiehen vinkistä on tullut hyödynnettyä "3kovan" sparria myös nyrkkeily treenissä. Eli itse olen käyttänyt sitä totuttelussa kovaan kontaktiin. Tämä on verkkaisempi sparrin muoto mutta erittäin hyvä tapa totuttaa treenaaja kovempiin osumiin. Eli lupa on lyödä maksimissaan 3 kovaa lyöntiä, sitten "nollataan" tilanne ja sparrailu jatkuu. Jos jompikumpi osuu niin että näkee kaveriin sattuvan niin pistetään tilanne katki ja annetaan toisen liikuskella sekä kasailla itseään. Siitä tahtoo tulla sellaista "sinä lyöt kovvoo ja minä lyön kovvoo" vuorottelua mutta erittäin hyvä työkalu kovaan kontaktiin totuttelemiseen.