Moi! Luo tili ja ota osaa iloiseen keskusteluun. 🙂

Haku löysi 5 tulosta

tohtorismies
heinä 2, 2010, 23.58
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Kysymys teleskooppipampun laillisuudesta
Vastaukset: 111
Luettu: 36828

Kysymys teleskooppipampun laillisuudesta

Ketäs sinä bg olet vedättänyt muita kuin itseäsi jos luet tämänkin keskustelun tarkkaan? Ei tässä keskustelussa minun käsittääkseni yhtään Kari A:n fania ole. Mikäs se on sitten teleskooppipamppujen aatelia? Mulla nyt on vaan sellainen käsitys ollut aina kuten jo mainitsinkin "muutamaan" kertaan että työkaluun pitää voida luottaa, muuten sillä ei voi tehdä töitä jos se on rikki. Onko sulla itselläsi millaiset kokemukset asp:n patukasta tosikäytössä? Ihan kiinnostaa kuulla noin pitkänlinjan ammattilaiselta, kun itse en moiseen ole koskenut.
tohtorismies
heinä 2, 2010, 16.49
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Kysymys teleskooppipampun laillisuudesta
Vastaukset: 111
Luettu: 36828

Kysymys teleskooppipampun laillisuudesta

Kari Aittomäki kirjoitti: Hehe, hauskasti aseteltuja virkkeitä.
Kulkeehan se aspi kätsästi mukana.. Mutta kylläkai patukan perustarkotus on patukoiminen?
Joskus ne mylläkät kestää ihanasti vaikka kuinka pitkään ja onhan sellanen peli joka ei pelitä primäärifunktiossaan... aika joutava.

Luuletko sinä vakavissasi että joku edes haluaa ymmärtää ihan noita peruspointtejasi viestissäsi? Se pointti viestissäsi on jo ihan muualla kuin itse pampussa ja sen kestävyydessä. Se pointti on siinä miten olet pahoinpidellyt aspilla ihmisen ja vielä sadistisesti hakaten persposkille johon olisit voinut käyttää paremmin hassun hauskasti sm vermeitä.
tohtorismies
heinä 2, 2010, 16.45
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Kysymys teleskooppipampun laillisuudesta
Vastaukset: 111
Luettu: 36828

Kysymys teleskooppipampun laillisuudesta

Jorge kirjoitti:
tohtorismies kirjoitti: No joo, hiukan vain huvitti tuo pampun "käytttövirhe", että ei saakeli, lyöminkeihin tarkoitettu peli joka ei kestä lyömistä. Ei saakeli jos minä käyn ostamassa itselleni vaikkapa makitan akkukoneen niin kyllä minä oletan että se kestää ruuvata ja porata. Ei rautakankena mutta just siinä käyttötarkoituksessa mihin se on tarkoitettu, ihan niinkuin voisi kuvitella että pampullakin voisi roimia vähän reippaammin pelkäämättä sitä että se hajoaa. Ei minusta sen pitäisi olla millekkään työkalulle liiallinen vaade että se kestää sen käytön mihin se on suunniteltu. Kait minä sitten masturboin väkivallan, Aittomäen tekstien ja työkalujen tahtiin, aika kauhean kuuloinen paketti. Ja enhän minä edes ole timpuri saatikka vartija mutta noin voisi kuvitella äkkiä että sellainen on hyvä työkalu mikä kestää käyttöä juuri siinä tarkoituksessa mihin on tehty. Eikö muka "käyttövirhe" ajattelussa loimota taustalla ajatus sinun ja yjt:n päässä liiallisesta voimankäytöstä? Mutta iilmeisesti vartijan ammatissa ei tarvitse "overkill" varmuutta työkaluissa, pitäs vissiin rueta vartijaksi jos niin helpolla pääsee ettei vermeiden tartte kestää. Ennemmin esab kuin einhell. Voi poimia sen pointin jos haluaa tai sitten masturboida oman älykkyytensä kanssa niinqu 98 prosenttia tästäkin foorumista ja ihmisistä ylöjään tekee.

Edit. Ai jessus taas.
Niin; kivääri, pistooli ja revolveri ovat kaikki ampuma-aseita ja kiväärillä on toki paras ampua, mutta nuo muut ovat joissain tilanteissa paljon käytännöllisempiä.
Ma quule tarkoitin vaan kestävyyttä, aivan sataprosenttisen varmasti minä ottaisin itselleni teleskooppipampun jos olisin työhommissa. Ei siinä äärimmäisen kätsä värkki mutta jonkun muun merkin kuin sen joka hajoaa vähänkin roimemmassa käytössä. Ennemmin esab kuin einhell. Ennemmin esab kuin einhell. Ennemmin esab kuin einhell. Mutta jos sitä laatua ei ammatissaan tarvitse niin sehän on hyvä se, pääsee helpolla. Ennemmin esab kuin einhell.
tohtorismies
heinä 2, 2010, 16.36
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Kysymys teleskooppipampun laillisuudesta
Vastaukset: 111
Luettu: 36828

Kysymys teleskooppipampun laillisuudesta

No joo, hiukan vain huvitti tuo pampun "käytttövirhe", että ei saakeli, lyöminkeihin tarkoitettu peli joka ei kestä lyömistä. Ei saakeli jos minä käyn ostamassa itselleni vaikkapa makitan akkukoneen niin kyllä minä oletan että se kestää ruuvata ja porata. Ei rautakankena mutta just siinä käyttötarkoituksessa mihin se on tarkoitettu, ihan niinkuin voisi kuvitella että pampullakin voisi roimia vähän reippaammin pelkäämättä sitä että se hajoaa. Ei minusta sen pitäisi olla millekkään työkalulle liiallinen vaade että se kestää sen käytön mihin se on suunniteltu. Kait minä sitten masturboin väkivallan, Aittomäen tekstien ja työkalujen tahtiin, aika kauhean kuuloinen paketti. Ja enhän minä edes ole timpuri saatikka vartija mutta noin voisi kuvitella äkkiä että sellainen on hyvä työkalu mikä kestää käyttöä juuri siinä tarkoituksessa mihin on tehty. Eikö muka "käyttövirhe" ajattelussa loimota taustalla ajatus sinun ja yjt:n päässä liiallisesta voimankäytöstä? Mutta iilmeisesti vartijan ammatissa ei tarvitse "overkill" varmuutta työkaluissa, pitäs vissiin rueta vartijaksi jos niin helpolla pääsee ettei vermeiden tartte kestää. Ennemmin esab kuin einhell. Voi poimia sen pointin jos haluaa tai sitten masturboida oman älykkyytensä kanssa niinqu 98 prosenttia tästäkin foorumista ja ihmisistä ylöjään tekee.

Edit. Ai jessus taas, ihan naurattaa ääneen se miten minut tullaan lynkkaamaan siitä että penäsin työkalulle kestävyyttä ja kyseenalaistin bg:n mielipiteen.
tohtorismies
heinä 1, 2010, 23.47
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Kysymys teleskooppipampun laillisuudesta
Vastaukset: 111
Luettu: 36828

Kysymys teleskooppipampun laillisuudesta

bodyguard kirjoitti: Että jos sillä jotakuta perseelle mätkiessä se ei pysy kasassa niin kyseessä on enemmänkin väärä käyttötarkoitus kuin välineen heikkous. Ko. käyttötarkoitukseen saattaisi sopivia tavaroita löytyä esim täältä: http://www.bdsmstore.com/productcart/pc/cat44.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
Ai stana........ Niin, onhan se kauheaa ja vaikka mitä. Kertakäyttö pamput kunniian ja väkivallattomuus. Mikä sua Bg ahdistaa väkivallassa vaikka treenaat sitä?