Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Jorge
helmi 20, 2010, 16.25
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Järjestysmies- ja vartijakoulutus?
Vastaukset: 189
Luettu: 45608

Järjestysmies- ja vartijakoulutus?

NCP kirjoitti:
Jorge kirjoitti: erään työryhmäläisen
Ei varmaan ollut Rippe?
No ei kai, mutta lopetetaan tämä pudotuspeli tähän :D

Homman juonena kertojalla oli kai sanoa, että poliisivoimista löytyy tuon voimankäyttöpuolen osaamista - jopa huippu- sellaista, mutta sitä on ihmetely jaetaanko sitä oikeassa paikassa riittävälle määrälle poliiseja.
Jorge
helmi 20, 2010, 06.33
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Järjestysmies- ja vartijakoulutus?
Vastaukset: 189
Luettu: 45608

Järjestysmies- ja vartijakoulutus?

YJT kirjoitti:
bodyguard kirjoitti: Ketka nama mittariliikkeet on sitten kehittanyt?
Poliisi-lehti vuodelta 2002 toteaa:
Poliisin voimankäytön ja itsepuolustuksen kouluttajille on valmistunut uusi opas.
...
Aineiston suunnitelleeseen työryhmään kuuluivat puheenjohtajana Ari-Pekka Calin sekä jäseninä Antti Hankela, Jari Kaikko, Totti Karpela, Risto Mäntylä, Jorma Salimäki ja Mika Vesanen. Koulutusvideon ja -kansion on kuvannut ja editoinut Matti Mäkinen Porin teknisestä rikostutkimuskeskuksesta.
Joo, ne mittariliikkeet eivät edusta mitään kamppailumaailman ehdotonta huippua, vaan ne käsittääkseni on tarkoitettu muodostamaan jonkinlaiset perustaidot, joiden avulla kamppailua harrastamattomat poliisit (eli suurin osa) pääsee ainakin alkuun.
Tämä on tietysti vain kuulopuhe ja sen voitte jättää omaan arvoonsa, mutta erään työryhmäläisen voimankäyttöopissa ollut tuttu vertasi opetusta Leo Gullstenin (Vuoden Poliisi 2008) opetukseen ja kyse oli kuulemma "yöstä ja päivästä" - päätelkää itse kumpi oli kumpi. Kyse ei ollut työryhmän tunnetuimmasta jäsenestä.

Joitakin kouluttajia kuulemma ahdistaa oppilaiden paremmat taidot.