Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Jorge
elo 22, 2016, 02.21
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Potkulaisten lemmikit
Vastaukset: 306
Luettu: 23249

Potkulaisten lemmikit

Mika kirjoitti:Huh...:shock:
Seuraavana päivänä puremakohta oli kipeä, joten Ulpu Lehti meni lääkäriin Keravalle. Vastaanotolla Lehdeltä mitattiin crp- eli tulehdusarvoksi yli 200, kun normaali arvo on noin 10.

Lisäksi hänelle nousi korkea, noin 40 asteen kuume. Lääkäri passitti Ulpu Lehden jatkohoitoon Peijaksen sairaalaan.

– Jalkani oli aluksi violetti ja sen jälkeen musta. Siitä lähti myös nahka irti. Sairaalan päivystyksessä minulla todettiin vakava bakteeri-infektio, ja jäin sairaalahoitoon. Olin tiputuksessa ja infektiota hoidettiin antibiooteilla, Lehti kuvailee.

Sairaalahoito jatkui kaksi viikkoa. Parempaan kuntoon toivuttuaan Ulpu Lehti pääsi kotiinsa, jossa hän on parannellut itseään nyt toiset kaksi viikkoa. Jalka on jo vähän parempi, mutta se on edelleen musta, eikä Ulpu Lehti pysty vieläkään ajamaan autoa.


@nipsuli, onko tämä syy pitää kissa sisätiloissa vai voiko noin käydä sisäkissojenkin kanssa?
En ole nipsuli, mutta vastaan kuitenkin, että toki voi käydä sisäkissan kanssa ja ilman kissaakin.

Pitäkäähän huoli haavojen ja naarmujen huolellisesta putsaamisesta, koska niitä tulehduksen aiheuttavia bakteereita on omalla ihollasikin. Ja heti lääkäriin, jos alkaa tulehtua; muuten voipi lähteä henki, jos antibioottikuuria ei aloita ajoissa.
Jorge
maalis 2, 2015, 08.57
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Potkulaisten lemmikit
Vastaukset: 306
Luettu: 23249

Potkulaisten lemmikit

Mika kirjoitti: Kokisitteko tuon hyödylliseksi?
Kai silläkin pari ylitarkastajaa saisi työllistettyä.