Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Jorge
loka 23, 2017, 19.08
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailijat jotka ovat menestyneet muissa lajeissa tai muualla
Vastaukset: 27
Luettu: 4235

Kamppailijat jotka ovat menestyneet muissakin lajeissa

JanneM kirjoitti:UFC:ssä on muistaakseni ainakin joku joka oli pelannut NFL:ssä ja siitä siirtynyt vapaaotteluun. Olisko ollut Brennan Schaub ja/tai Matt Mittrione... Myös Brock Lesnar kävi Minnesota Vikingsien treeneissä, mutta ei tainnut päästä pelaamaan koskaan. Oli siis lukiossa ja yliopistossa painija sitten showpainija jonka jälkeen jenkkifutista ja UFC:tä.
Mitrione lienee kaikkein paras esimerkki noista -sekä jenkkifutista, että vaparia "ylimmillä sarjatasoilla" ammatikseen. Ei kummassakaan lajissa yltänyt aivan terävimpään kärkeen, mutta lajien parhaissa organisaatioissa ollut kuitenkin duunissa.

Franco Columbu oli alunperin kai varsin hyvänkin tasoinen amatöörinyrkkeilijä ja hänestä tuli myöhemmin kehonrakennuksessa Mr. Olympia ja voimanostossa ja vahvamieskisoissakin tuli melko hyvää menestystä - toki lajien pioneeriaikoina, jolloin kilpailijat eivät yleisesti olleet ihan niin erikoistuneita lajeihinsa, kuin nykyään.