Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Jorge
joulu 26, 2015, 02.34
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Miten pääset lyöntietäisyydelle?
Vastaukset: 61
Luettu: 14400

Miten pääset lyöntietäisyydelle?

Ukrainan mies ei kauhean monta jabia tai etupotkua tuossa matsissa suorita ja ulottuvuusetu jää käyttämättä IMHO.

Toki sinisen kulman mies tulee nopeasti ja hyvällä ajoituksella sisään, eikä jää punaisen kaverin ulottuvuuden ulkokehälle, mutta mielestäni punainen kaveri hyökkääkin kaiken aikaa pääsäaäntöisesti oikealla kädellä ja jalalla.
Jorge
joulu 21, 2013, 15.57
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Miten pääset lyöntietäisyydelle?
Vastaukset: 61
Luettu: 14400

Miten pääset lyöntietäisyydelle?

Alioppilas kirjoitti: Olen luupään linjoilla. Jos vastustaja yrittää lyödä vastaan kun itse yrittää lyöntietäisyydelle niin eihän sille oikein mitään mahda. Sen sijaan on syytä keskittyä siihen, että oma hyökkäys on vastustajan hyökkäystä parempi. Tähän voi vaikuttaa monella tavalla; olemalla nopeampi, vahvempi ja tarkempi, mutta myös oman liikkeen hallitsemisella vastustajaa paremmin.
Niin, tuo aloitusviestissä mainittu tilanne viittaa lähtökohdaltaan sovittuun otteluun, oli se sitten urheilua tai vaikka kaksintaistelu. Ja tarkoitus on, että parempi voittaa, eli ei siinä sinällään ole mitään dilemmaa :p

Sitten:
Jos sinä pystyt lyömään vastustajaa, myös hän pystyy lyömään sinua.
Eihän tuo ole lainkaan yksiselitteisesti noin; pidemmän ulottuuvuuden omaavahan voi nimenomaan pysytellä oman lyöntietäisyytensä "ulkoreunalla" ilman, että vastustaja pystyy lyömään osumia.