Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Jorge
elo 25, 2012, 13.01
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Kala ja olutkori
Vastaukset: 22
Luettu: 3345

Kala ja olutkori

Jos kalastusketjun perusteella valitettaisiin, niin Sampalla on kuvista paatellen niin hyvia reissuja, etta sellaiseen ehdottomasti mukaan.
Mtj:n kanssa voitaisiin vaikka kinata siita, mita hauille tehdaan :smt003 BG voisi sitten olla mukana kaannyttamassa Mtj:ta, kun naytettaisiin, miten se kokataan hyvin (Aittomaki on myos tunnustautunut hauen ystavaksi, mutta taitaa olla yksinkalastaja)

Ralle on tietenkin listalla, mutta ehka viela mieluummin mentais metsalle, kun itsella olisi ko. gentlemannilta paljon opittavaa ampumisesta ja riistasta; melkoisen vaikuttavia riistakuvia olen nahnyt.
Ehka kuitenkin ehdimme kaljalle - ensi viikko ti-la muuten sopis joku paiva, kun piipahdan Tsadin sunnalla.

Onhan tietysti monia kirjoittajia, joiden kanssa vois lahtea uittamaan vaikka koukutonta uistinta ja ottaa kaljaa, konkkua ja cigarilloa. Beorn puhuisi kuitenkin raumaa, joten siihen reissuun tallainen suomenkielinen tarvitsisi tulkin matkaan.

P.S. taas edella epailtiin Hakkista silkkiperseeksi, kenties taskuliinan perusteella, mutta taitaapi Jussi kuitenkin olla keskivertopotkulaista huomattavasti kovempi eramies.