Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

jkk
maalis 2, 2008, 15.04
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Ruokavaliokatsaus
Vastaukset: 201
Luettu: 92562

Nyt olen oikeasti onnistunut vähän pudottamaan painoa. Oma ruokavalioni on perustunut viimeaikoina siihen että olen koittanut karvan verran vähentää hiilihydraatteja ja lisätä vastaavasti hyvin vähän kasviksia ja jonkun verran proteiineja. Proteiineja sen takia kun pitävät kuulemma nälkää loitolla.

Kuinka paljon perunoita pitää päivässä syödä, jotta ei ketoosiin joudu? Luulen että liikkumistani kuvaa parhaiten sana kevyt. Mitään urheilullisia tavoitteita minulla ei ole.

Tuntuu että aina näillä jojodieteilläni saan ekana flunssan. Mikä on vastustuskyvyn heikkenemisen riski, kun kuitenkin vitamiineja saa ruoasta tahi purkista?
jkk
helmi 1, 2008, 12.32
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Ruokavaliokatsaus
Vastaukset: 201
Luettu: 92562

Jos ajattelen vaikka omaa äitiäni, niin kolme tuntia kävelyä viikossa on, jos ei nyt himoliikuntaa, niin paljon kävelyä kuitenkin. Tuskin kirjoituksen kohderyhmä oli pelkästään nuoret kamppailulajeja harrastavat aikuiset.


Kun laskee "en liiku yhtään" -kulutuksestaan 500kcal pois ja öhnöilee sen verran liikkeellä, että ei ihan juuret kasva, laihtuu tehokkaasti.
Tuo on se mitä itse nyt olen yrittänyt. Kaloreiden laskeminen on vaan itselleni hieman hankalaa. Virheprosentti on suuri. En vain osaa arvioida kaloreita. Kalorilaskimetkin monasti tarvitsevat tiedon elintarvikkeen painosta. Vaikea arvioida sekin.

Heikot tulokset eivät kuitenkaan johdu tuosta vaan ihan muusta. Olen nyt lihonut 1,5 kiloa tällä dietillä. :cry: