Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Elina
maalis 23, 2014, 09.31
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Polttarit
Vastaukset: 54
Luettu: 16396

Re: Polttarit

Käykää tankotanssimassa.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Elina
helmi 18, 2008, 01.00
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Polttarit
Vastaukset: 54
Luettu: 16396

No, ei ne varmaan niin huikeita olleet :D Vuosi taisi olla 2003.
Elina
helmi 15, 2008, 21.39
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Polttarit
Vastaukset: 54
Luettu: 16396

Omat polttarit alkoivat niin, että olin hakemassa häälahjaa yhdeltä Raisiossa asuvalta kaveriltani, ja kun saavuin paikalle, niin siellä olikin pari muuta kaveria ja muistan ihmetelleeni, että mitenkä nuo oikein toisensa tuntevat... :lol: Samalla myös Mikan aiemmin oudoilta vaikuttaneet kysymykset kuten: "Onko sulla sukkahousuja?" sekä omituisen kauan kestänyt viipyminen lähtiessä (kun oli saanut tehtäväksi pakata auton takakonttiin erinäinen määrä tarvikkeita kotoa) saivat selityksen.

Ensin nautiskeltiin kaverin omakotitalon aurinkoterassilla kuohuviiniä ja sitten annettiin ensimmäinen karmea tehtävä: piti piirtää sarjakuva siitä, miten oltiin tavattu tulevan siipan kanssa. Seuraava sielua kiduttava tehtävä oli kirjoittaa rakkausruno (yäk! hyi!). Mutta onneksi savoksi, joten se vähän helpotti tuskaa. Ja sehän syntyi, naarettavan heleposti! Hah!

Seuraavaksi ruokailtiin oheisen menun mukaisesti:

Nizzan salaatti
Thaimaalainen nuudeliwokki
Kanavartaat
Kasvisvartaat

Italialainen suklaakakku
Kermaviiliraparperipiiras ja jäätelö

Törley-kuohuviini
Inycon-punaviini
Erinäiset siiderit
Kahvi

Sitten tietty saunottiin. Saunassa jokainen polttariseurueen jäsen antoi lupauksen. Lupauksiin lukeutui mm. seuraavan lemmikkieläimen nimeäminen Elinaksi.

Saunomisen jälkeen jotenkin ilmeisesti sporttiseksi luonnehdittu tyylini päätettiin vaihtaa vamppilookkiin. Piti laittaa päällensä spagettiolkaiminen tyköistuva iltapuku. Lisäksi penteleet pistivät tekoripset, lakkasivat kynnet punaisiksi ja yrittivät parhaansa mukaan saada aikaa blondit kiharat. No, muuten meni ihan ok, paitsi kiharoita ei syntynyt :D Meikän hiukset olivat tästä täysin eri mieltä :lol:

Ajattelin tässä vaiheessa, että koitos olisi ohi, mutta mitä vielä. Ihan kuin tekoripset eivät olisi olleet riittävät kiduttavia, piti vielä suoriutua liudasta rankkoja (rankkoja! henkisesti!) tehtäviä!

Edessä oli Vaimo-Testi.

Ensin sain vastaani karkkia hinkuvan lapsen, joka piti pistää ojennukseen. Seuraavaksi piti sitten rauhoitella äksyilevää aviomiestä. Sain vain 6 pistettä per tehtävä, koska en ottanut niitä tarpeeksi vakavasti ja pilailin vastapuolen kustannuksella :oops:

Nallen vaippojen vaihto vähän jännitti. Onneksi sain siitä 8 pistettä. :oops:

Seuraavana tehtävänä jouduin kantamaan kaksi täyttä kauppakassia korkkareissa kaksi kertaa talon ympäri samalla, kun ulkoilutin kaverin saksanpaimenkoiraa. Lopuksi piti vielä avata farmarin takakontti, nostaa kassit sinne ja saada vielä koira takakonttiin. Koira (Doris) totteli huipusti ja sain täyden kympin :D

Viimeisessä tehtävässä piti kungfuilla yllätyshyökkääjää vastaan iltapuvussa "Aliaksen Sidneyn tapaan". 8 ½ :(

Jatkot Turun keskustassa, jossa huikeat tanssikuvioni Cafe Pasolinossa jäivät hämäryyden tähden ikuistamatta :x Sielläkin rasitettiin tehtävillä. Piti tilata amerikanenglanniksi juomia niin, että baarimikko joutuisi kysymään joka kerta "mitä?" Turun tapaan ilta päättyi Heselle.

Kaiken kaikkiaan oli kyllä tuhottoman hauskaa :D Ja nostan kyllä hattua omalle polttarikomitealle, että jaksoivat ideoida ja toteuttaa. Oli myös kiva, että polttarit olivat oman kaveripiirin näköiset eli ei mitään älyttömiä lehmäpukuja ja jotain sekoilua kaupungin keskustassa tms. Tärkeintä kun kuitenkin on se, että ollaan kavereitten kanssa yhdessä ja juhlistetaan kaveripiirin tapahtumaa.

Pidän itseäni siis hyvin onnekkaana ystävien osalta 8)