Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 14 tulosta

Elina
maalis 3, 2009, 00.21
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47767

Uniketju

Viisi neljän tunnin peräkkäistä yötä aiheuttavat ongelmia:

http://www.iltalehti.fi/terveys/2009030 ... 6_tr.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

Itsehän en selviä edes yhtä päivää kunnialla millään neljän tunnin unilla.
Elina
joulu 5, 2008, 23.44
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47767

Re: Uniketju

Näin tässä tällä viikolla todella loogisen unen, jossa oli ihan suoraan tarina. Joten kirjoitan sitä nyt ylös. 11 sivua tällä hetkellä.
Elina
maalis 14, 2008, 13.48
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47767

heian kirjoitti: Näin unta Häkkisen Jussista. Hän antoi minulle sukanpesuvinkkejä. :? Sitten Jarppa laittoi minulle tekstiviestin ja käski kertoa Jussille, että sää on muuttumassa. Jotenkin outoja nämä minun unet. :oops:
:lol: :lol: :lol:
Elina
tammi 31, 2008, 22.55
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47767

Luin eilen ennen nukkumaanmenoa Iltasanomia netistä. Ilmeisesti ne aiheuttivat seuraavan alitajunnantuotoksen yön iloksi:

Olin vanhempieni luona ja jostain syystä käyskentelin ulkona. Huomasin, että hälytyslaitteet (?) oli kasattu kukkapenkkiin ja niiden johdot oli katkaistu. Samalla huomasin, että koira ei haukkunut (??). Mieleeni tuli heti, että tämähän oli se päivä, kun poliisit siirsivät Karalahtea jonnekin ja reitti kulki tätä kautta (ei mitenkään loogisesti mahdollista, mutta unessa tämä oli päivänselvää). Olin heti hälytysvalmiudessa - johtojen katkominenhan tarkoitti sitä, että moottoripyöräjengiläiset yrittivät varastaa Karalahden poliisin suojista (???). Eipä aikaakaan, kun poliisiauto karautti pihaan. Päättivät pysähtyä ilmeisesti jonkinlaiselle tauolle (????). Jännityksen tiivistyessä potkaisin jalkani ilmeisesti suoriksi ja heräsin, kun jalka osui kissan oksennukseen :D

Päättyi tämäkin laatu-uni siis turhan äkillisesti. Nyt pitää vain toivoa, että tänä yönä nukahtaessa pääsisi näkemään tämän huikean jännittävän ja loogisen tarinan lopun...
Elina
elo 27, 2007, 22.27
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47767

Viime pe-la -yönä näin kauheita painajaisia koko yön. Yhdessä vaiheessa heräsin siihen, että hengitin nopeasti (ts. hyperventiloin). Jotain tappelua siinä oli. Aamuyöstä aloin nähdä sellaista unta, että kauhealla kiireellä oli pakko lähteä töihin. Olin jo auttamattomasti ja törkeästi myöhässä. Ja sitten siinä unessa tajusin, että on lauantai. Ei tarvi mennä :lol:

Olikohan kenties hiukan työperäistä stressiä ilmassa, olikohan... :lol:
Elina
heinä 24, 2007, 08.23
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47767

:lol: :lol: :lol:
Elina
heinä 23, 2007, 21.10
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47767

Porissa ollessa näin hiukan oudon unen.

Olin jonkun kanssa menossa pyörillä johonkin ostoskeskukseen. Siellä oli Koskipuiston malliin revitty kaikki nurtsit auki, joten jätettiin pyörät (jostain syystä) hiukan kauemmas. Takaisin pyörille tullessa jotkin rakennusmiehet alkoivat piirittää ja lähestyä uhkaavasti. Ne kävivät kimppuun ja vuorotellen löin niitä naamaan (nenään) ja potkin munille. Oli todella tuskaista, kun ne vain vähän aina perääntyivät, mutta tulivat uudestaan kimppuun. En ikäänkuin saanut lyötyä tai potkaistua tarpeeksi kovaa (jotenkin liittyi varmaan perjantain treeneihin, kun oli niin "heikko" olo). Jotenkin siitä sitten pääsin karkuun.

Seuraavassa kohtauksessa ( :D ) olinkin sitten muutaman kaverin seurassa ja kaikki totesivat olevansa paksuna. Minä sitten siinä mietin, että olenkohan minäkin, kun noi muutkin ovat :? Kaikkien lapsivedet tulivat äkkiä yhtäaikaa ja joku (taisi olla muuten SammyB!) huusi ja heilutteli ihmisille, että "Tulkaa katsomaan! Nyt se alkaa!" :lol: Mahaan sattui ja mietin siinä, että mitähän nyt tapahtuu.

Siihen sitten heräsin. Mahaan sattui, kun oli kauhea nälkä ja hirvee vessahätä :lol: :lol: :lol:
Elina
touko 7, 2007, 10.36
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47767

Toissa yona nain unta, etta Jegguh ja EskoR joutuivat armeijaan, laivastoon. Muut seisottiin sitten rannalla ja katseltiin, kun Jegguh istui pitkan soutuveneen paassa ja huusi soutajille tahtia, ja EskoR luuttusi jattikokoiset Aku Ankka -vaatteet paalla ison purjelaivan kantta.
Elina
syys 22, 2006, 21.14
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47767

Seurustelin siinä jonkun todella komean, tummatukkaisen, lihaksikkaan (silleen sopivasti) miehen kanssa. Itseasiassa se mies siinä unessa oli ilmeisesti oma mieheni, mutta se vaan ei näyttänyt siltä.
:smt040 älä anna miehesi lukea rivien välejä :lol:

Näin toissa yönä unta, että olin kuntosalilla (siis toisessa työpaikassani) ja puuhailin siinä jotain, kun tultiin sanomaan, että minun olisi pakko vetää BodyPump-tunti. Noh, mitään koulutustahan en ole käynyt, mutta tunti oli pakko pitää, joten koitin siinä sitten keksiä, että miten improvisoisin jonkin vastaavan. Jostain syystä kaikki materiaalit oli lukittuna kaappeihin, joiden avainta ei löytynyt mistään. Päätettiin sitten nopeasti, että vedän puolet tunnista spinningiä ja puolet jotain lihaskuntoa. Joku työntekijä laittoi jonkun cd:n soimaan (omaa musaa ei tietenkään ollut) ja yritin sitten vetää spinutuntia niin, etten tiennyt yhtään musasta mitään :D Tuntikin alkoi puoli tuntia myöhässä. Lihaskunto-osuutta varten piti vaihtaa eri tilaan, ja olin suunnitellut, että tehtäisiin jotain tangoilla ja käsipainoilla ja unessa totesinkin ryhmälle, että: "Kun tuo puntti on nyt sellainen asia, että siitä oikeasti jotain tiedänkin" :D Noh, siinähän kävi tietty niin, että mitään välineitä ei ollut mailla halmeilla ja päädyin vetämään peruskuntopiiriä tyyliin punnerrukset - vatsat - selkälihasliikkeet...ei varmasti mitään sellaista, mitä liikuntakeskuksen BodyPump -asiakkaat tulivat hakemaan. Ihan kamalaa...loppuvaiheessa ihmisiä vain lähti tunnilta pois ja koitin siinä sitten pirtsakkana pitää fiilistä yllä...
Elina
tammi 29, 2006, 16.40
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47767

Ei siellä helvetissä tulta ollut - se oli semmoinen iso kartano, jossa oli vaaleanvihreä- ja vaaleankeltasävyisiä huoneita. :?

Voipi olla vaan, että olen katsonut liikaa elokuvia :lol:
Elina
tammi 29, 2006, 16.16
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47767

Iiiik...

Mutta entäpä kun hissillä menee helvettiin? :lol: Minä en yleensä edes näe mitään helvettiunia. Ja miksi niillä oli semmoiset oudot silmätkin? Hyih.

Tuo hissijuttu tuli kyllä varmaan siitä kun eilen illalla katsottiin semmoinen leffa kuin I love Huckabees ja siinä oli lopussa semmoinen kohta, jossa kaksi päähenkilöä ajeli hissillä ylös ja alas. 8)
Elina
tammi 29, 2006, 12.47
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47767

Näin sitten viime yönä sellaisen unen, että hohhoo.

Pelkään korkeita paikkoja ja olin jostain syystä poistumassa Tampereella (?) sijaitsevasta korkeasta rakennuksesta. Yritin päästä hissiin, mutta kaksi kertaa ovet ehti sulkeutua nenän edestä. Hissin edustalla oli ehkä 1,5 metriä tilaa reunaan, josta oli suora pudotus alas katuun, ei kaidetta. Toinen hissi tuli takaisin ylös ja menin siihen jonkin naisen kanssa, joka oli myös odottamassa hissiä. Puolessa välissä matkaa alas hissi alkoi heittelehtiä ja yhtäkkiä liikkui niin paljon, ettei enää oltu hissikuilussa. Sitten tömähdettiin alas ja kun ovet aukesivat, oltiinkin jätesäkkikasassa jossain satamassa jätelavalla. Siinä sen naisen kanssa ihmeteltiin, että mitä helkkaria, mutta sitten lähdettiin siitä kävelemään ja jossain kohtaa se nainen lähti omia reittejään (unessa muuten "tajusin", että meidän oli kärrätty sinne helikopterilla roikottaen, kun se heilutus oli semmoista).

Pääsin omakotitalolle (tai sitten tapasin omakotitalossa asuvan tytön aikaisemmin, en tarkkaan enää muista), mutta olin sitten talossa keittiössä sisällä ja kyselin, että missähän päin mahdoin olla. Tytön avomies laittoi siinä jotain ruokaa. Järkytyin sitten syvästi, kun kuulin turkulaisia asuinalueiden nimiä. Että hissi viedään hissikuilusta ja pudotetaan Turkuun? Minun piti kyllä ilmoitella Mikalle, että missä olen, niin sai lainaksi sen tytön kännykkään - mutta jostain syystä numero nelonen muuttui aina nollaksi niin en saanut mitenkään hommaa toimimaan. Se tyttö meni siitä sitten johonkin sinne taloon ja joku mies koputti ovelle. Olin itse vähän sivummalla niin, ettei minua siitä ovelta nähnyt. Kuulin, kun se mies kysyi jotain, että onko tämä sen ja sen talo. Kun sen tytön avomies vastasi, että on, niin mies tuli hiljaa sisälle ja näin kuinka se otti keittiöstä veitsen ja lähti siihen suuntaan, minne se tyttö meni aiemmin. Tiesin jostain, että minua oltiin etsimässä ja lähdin takaovesta pinkomaan niin nopeasti kuin pystyin.

Juoksin talon viertä ja siinä alkoi semmoinen pelto, jonka reunassa oli pensas, jonka alaoksat menivät melkein maata myöten ja tajusin, etten ehdi juoksemaan karkuun niin, ettei minua näy, niin menin sen pensaan alle piiloon. Se mies oli tullutkin perässä, mutta muuttunut valkoiseksi hevoseksi jolla oli oudot lasinsiniset silmät (luulen, että sillä logiikalla, että hevonen saa juoksevan ihmisen helpoiten kiinni...). Hevonen haisteli jälkiä ja alkoi sitten melkein pensaan kohdalla kuopimaan maata hillittömästi. Maan alta paljastui jotain teurasjätteitä ja pässin pääkallo, ja hevonen söi sitten niitä. Yhtäkkiä hevonen muuttui takaisin siksi mieheksi, koska joku naapurin täti huuteli sieltä kauempaa, että mitä siellä tapahtuu. Miehellä oli samanlaiset oudot silmät kuin sillä hevosellakin. Sitten se mies lähti.

(tässä vaiheessa tuli katko, kun en muista mitä tapahtui)
Seuraava pätkä oli sitten kun tilanne oli jotenkin rauhottunut ja olin jossain talossa piileskelemässä. Menin hissiin (!) ja yritin päästä ekaan kerrokseen. Hissi vei minut koko ajan ihan vääriin kerroksiin, ylös ja alas. Sitten päädyin kerrokseen, joka näytti ihan parkkihallilta. Aattelin, että parkkihalli kelpaa kyllä, kun sieltä pääsee ulos ja hyppäsin pois hissistä lattialle, joka näytti öljyiseltä - hissin ovet meni heti kiinni. Kävelin sisemmälle ja huomasin, että se ei ollutkaan parkkihalli vaan korkea tila, joka näytti yhtäaikaa kirkolta ja vankilalta. Seinät oli semmoista ruostekukintoa :D Jossain nurkassa oli jotain luitakin. Ajattelin siinä sitten, että voi perhana...ja koitin katsella, saisko ikkunoita rikki - siitä ei tuntunut olevan mitään hyötyä, koskapa oltiinkin jossain 8 kerroksessa. Siellä oli sitten jotain ihmisiä, jotka olivat loukussa ja joiden kanssa juttelin, mutten enää muista tuosta enempää...Jotenkin sieltä poiskin päästiin, koskapa seuraavaksi olin kiivaasti pakenemassa sieltä asunnosta, koska tiesin, että niitä lasisinikiiluvasilmäisiä kavereita oli tulossa lisää.

Jotenkin sitten kävi ilmi, että kaikki liittyi jotenkin helvettiin. Noh, sitten piti lähteä helvetissä käymään. Ja sinne pääsi kätevästi - milläpä muullakaan kuin - hissillä (!). Laskeuduimme siis helvettiin, jossa päästiin suoraan pirun pakeille (yksi kaveri seurueesta - oli siis siellä ns. parkkihallissa - tosin harhautui matkalla ja joutui huoneeseen, jossa hajosi kaiken tuntien erilaisiksi pikkueläimiksi, joita isompi eläin jahtasi, kunnes sitten pääsi pois ja muuttui takaisin itseksensä). Piru oli keski-ikäinen, vaalea nainen, jolla oli siistit vaatteet ja vaaleasävyinen olohuone! Siinä sitten sovittiin, että minua ei saa enää jahdata ja homma oli ohi. Lähdettiin pois sieltä ja tultiin maanpinnalle jollain talvisella torilla, jolla oli bussilastillinen turisteja ihmettelemässä. Siinäpä se. :lol:

Taidanpa vältellä hissejä tästä lähtien...
Elina
joulu 25, 2005, 14.40
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47767

Minulla unet on yleensä tappeluvoittoisia ( :oops: ) tai sitten jonkin mysteerin selvittämiseen tähtääviä. Noh, minäpä tykkäänkin sekä action- että seikkailuleffoista, joten unetkin on vähän samaa sarjaa... :lol:

Jossakin tästä unesta kerroinkin joskus, mutta kun tämä on viimeisin, jonka muistan. Yleensä en muista uniani.

Elikäs unessa oli iso kartano/linna ja "päähenkilöinä" oli kaksi tyttöä, joiden tehtävänä oli jostain syystä löytää jotain ennen jotain pahaa, joka tuli aivan perässä. Eli linnassa oli johtolankoja eri paikoissa ja aina yhden löydettyä piti toimia ohjeiden mukaan, jotta pääsi eteenpäin. Yhdessä kohtauksessa toinen tytöistä haki miekkoja, koska seuraava kohde oli jokin käytävä, josta oli sanottu vain, että "älä anna takanatulevan jäädä jälkeen", niin piti sitten valmistautua tappelun varalle. Loppupuolella unta puiden juuret heräsivät eloon ja yrittivät kuristaa kaikki, koska unen alkupuolella oli muka ollut joku kulkuri, jonka oli annettu kuolla ja koska kulkuria ei oltu haudattu kunnolla, niin jokin kirous yritti sitten tappaa kaikki puiden kautta...sitä en sitten tiedä, miten tuo ja toi tyttöjen questi sopivat yhteen... :lol: Kaikki taisivat kuitenkin kuolla loppujen lopuksi, ainakin sellanen tunnelma unesta jäi...
Elina
joulu 18, 2005, 13.37
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47767

Kamala ripuliranne
Putosin! :smt082 Mikä loukkaus!