Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

normaalilapsi
elo 5, 2008, 00.25
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Prostituutio
Vastaukset: 356
Luettu: 27546

nassesetä kirjoitti: Eli jokainen prostituoitu on mielestäsi uhri? Onko sinulle täysin mahdoton ajatus, että on olemassa "kevytkenkäisiä" naisia, jotka haluavat yhdistää huvin ja hyödyn?
Tämän ajattelutavan takia naiset eivät kannata prostituutiota? Halventaa naista, miksei ikinä puhuta kevytkeinkäisistä miehistä?
Paritusta ja ihmiskauppaa vastaan onkin taisteltava, koska ne ovat yhteydessä kaikkeen muuhunkin laittomaan. Laillistamalla yksityinen prostituutio ja suomalla ilolinnuille järjestäytyneen yhteiskunnan oikeudet ja velvollisuudet, todennäköisesti vähennetään sukupuolitauteja ja paritukseen liittyvää rikollisuutta.
ja huumeiden salliminen vähentäisi huumeisiin liittyvää rikollisuutta
Harva työ on aina juhlaa. Epämieluisilta ja epätoivoisilta asiakkailta voi halutessaan periä vaikka kuinka suuria kiskurihintoja. Vallitseva feministinen näkökulma prostituutiosta voidaankin hyvin kääntää ylösalaisin; ilotytöt julmia riistäjiä, peräkammarin pojat uhreja.
Niin voi, mutta eikös kaiken voi kääntää ylösalaisin, se vaatii kyllä taitoa mitä mulla ei oikeen ole kääntämään näitä sun väitteitä :D
normaalilapsi
elo 4, 2008, 23.36
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Prostituutio
Vastaukset: 356
Luettu: 27546

nassesetä kirjoitti: Onko naisilla hyvää syytä olla eri mieltä?
No jakauma ei ole ainakaan niin selkeä tuossa kun miehillä, jostain luin että miehistä noin kolmeneljästä pitää prostituutiota hyväksyttävänä kun taas puolet naisista vastustaa sitä.

Ehkä syynä on se että useammat naiset pitävät tätä moraalittomana, ja koska prostitoiduista on suurempi osa naisia niin ehkäpä siihen tulee semmonen ajatus että se on naista alentavaa? Ja miehet kai niitä asiakkaita useammin on, tuskin asiakkaat vaatii toiminnan lopettamista.

Ja en usko että nää ihmiset sitä täysin omasta tahdostaan tekee. jostain luin että prostituution tehokkaampi ehkäseminen vähentäis siinä sivussa myös huume- ja väkivaltarikollisuutta ja sitten HIV/AIDS riskiä, jälkimmäinen nyt varmasti vähenisi jonkin ainakin verran. Ekasta en tiiä sitten mitään mutta en ainakaan kauheesti epäile huumekaupan ja prostituution yhteyttä.

Ja prostitoidulla on kuulemma aikas iso vaara tulla pahoinpidellyiksi. Eikä varmastikkaan ole työ siitä turvallisimmasta ja mukavimmasta päästä...
normaalilapsi
elo 2, 2008, 18.49
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Prostituutio
Vastaukset: 356
Luettu: 27546

Mitä ihm... kaikki miehet on sitä mieltä että on laillista :lol: