Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

TeLa
elo 30, 2017, 17.02
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Uhkaavat/vaaralliset/yllättävät tilanteet baarissa
Vastaukset: 40
Luettu: 7359

Uhkaavat/vaaralliset/yllättävät tilanteet baarissa

Noin itse aiheeseen. Takavuosina paikallisen kuppilan ovella töissä ollessa, kerran nisti kaivoi vähän yllättäin perhosveitsen takataskusta, terä oli kahvojen välissä kun kerkesin ranteeseen kiinni, joten sinällään tilanne ei päässyt vaaralliseksi. Erään kerran kapakan edessä kadulla äityi noin kymmenen hengen joukkotappelu, kun muutama mustalainen ja takavuosien skini sattuivat maleksimaan samoihin aikoihin samoilla kulmilla. Meitä oli kaksi portsaria välissä. Työkaveri veti vähän laajalla kädellä pippuria kun olin keskellä porukkaa. Olihan se hanurista olla kaasut naamalla keskellä joukkotappelua.
TeLa
elo 30, 2017, 16.39
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Uhkaavat/vaaralliset/yllättävät tilanteet baarissa
Vastaukset: 40
Luettu: 7359

Uhkaavat/vaaralliset/yllättävät tilanteet baarissa

Vanginvartijat ja poliisilaitosten vartijat eivät linkity mitenkään yksityisen puolen vartijoihin. Osalla on taustaa yksityiseltä, mutta siellä on töissä porukkaa ilman mitään kokemusta tai kursseja yksityiseltä puolelta. Aikoinaan poliisilaitokset ostivat putka/poliisivankiloiden vartijoita yksityiseltä puolelta. Tämä kai loppui pääosin joskus vuosituhannen vaihteen paikkeilla. Viimeiset ostopalveluvartijat yksityiseltä olivat kaikessa hiljaisuudessa säilyneet Nurmeksessa ja Kiteellä vuoteen, olikohan 2011 tai joskus siinä paikkeilla. Eduskunnan apulaisoikeuskansleri sattui huomaamaan käytännön ja kielsi sen lopullisesti, perustuen lain tulkintaan että viranomaisten hallussa olevien henkilöiden valvonta täytyy tapahtua virkavastuulla.