Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Ikkyu
tammi 9, 2017, 10.20
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Minoru Akuzawa ja Aunkai
Vastaukset: 163
Luettu: 28344

Minoru Akuzawa ja Aunkai

KungFuMiäs kirjoitti:
Myös baguaa tekevä bajiopettaja mainitaan... Osaako KFM sanoa, millä todennäköisyydellä Amdur viittaa Lühun vaiko onko sellainen kombinaatio miten yleinen mestaritasolla?
Hyvin mahdollista. Varsinainen Bagua ei ole Lun erikoisuuksia, mutta meidän lohikäärme muoto on isoksi osaksi Baguata ja voi vain pintapuolisesti asiaa tunteville vaikuttaa siltä että Lu olisi Bagua-Baji tekijä.
Itse ymmärsin että tämä oli tarkoitettu mahdollisesti (lajit tunteville) hyödylliseksi vertauskuvaksi. Siinä tuskin on viittausta keneenkään henkilöön.
For those of you familiar with Chinese martial arts, it seems like bagua ch’uan performed by a baji ch’uan expert
Ikkyu
marras 19, 2010, 23.41
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Minoru Akuzawa ja Aunkai
Vastaukset: 163
Luettu: 28344

Minoru Akuzawa ja Aunkai

Kieli- ja mielikuvat ovat hyödyllisiä opastamaan ihmisiä kohti oikean suorituksen tajuamista; yleensä ne toimivat paremmin kuin yksityiskohtaiset selitykset (vaikka tietäisi sen ja sen lihaksen tekevän niin ja näin, ei siitä ole välttämättä apua). Ei silti kannata esittää niiden olevan kirjaimellisesti totta.