Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Jiu-Jitsu
joulu 17, 2014, 15.45
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Ninjutsu ja sen eri tyylit
Vastaukset: 683
Luettu: 122961

Ninjutsu ja sen eri tyylit

Paitsi ninja, Kuusela on myös raudanluja turvallisuusalan ammattilainen:
http://jyty.netpaper.fi/24787 kirjoitti: Petri Kuusela työskentelee turvallisuusalalla, jossa varmasti akai-ninjutsun fyysisistä taidoista voisi olla hyötyäkin, mutta niitä rauhallisen oloinen Kuusela ei työtehtävissä käytä.
- Koetan ensin selvitä hankalista tilanteista puhumalla tai kiertämällä ne. Jos se ei auta, niin onneksi on nopeat jalat.
Jiu-Jitsu
huhti 20, 2011, 14.50
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Ninjutsu ja sen eri tyylit
Vastaukset: 683
Luettu: 122961

Ninjutsu ja sen eri tyylit

Mika kirjoitti: Budoka on muuten uudistinut tänä vuonna ja uudistuu. Ehdotin heille että vaihtaisivat lehden nimeä, sillä se on liian ryvettynyt. Katsotaan miten käy. Joka tapauksessa siellä ovat nyt ihan eri ihmiset puikoissa, jotka aidosti haluavat julkaista hyvälaatuista kotimaista alan lehteä.
Kymmeneen vuoteen en ole Budokaa ostanut, pari kuukautta sitten sain ilmaisen näytenumeron ja edelleen tuli tunne, että lukee paperitulosteita Suomi24-foorumin kamppailulajikeskusteluista. Ei tuolle Budokalle oikein ole nykyään tilausta kun kamppailujajeja koskevaa misinformaatiota saa internetistä ilmaiseksikin.