Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Paha Kani
joulu 2, 2009, 21.01
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Marc MacYoung
Vastaukset: 35
Luettu: 17393

Marc MacYoung

Hyviä pointteja yllä RBSD-akronyymeistä vs. traditiolajit. Alla vähän huonompia.
Mä väänsin aikani traditiolajiksi katsomaani lajia, mutta enenevässä määrin alkoi ottaa kupoliin asioiden treenaaminen mielestäni eri tavalla kuin rajallisen tositilannekokemukseni perusteella olisi mielestäni tarvinnut. Muutaman kerran kyselin, että miksi näin, mutta vastaukset eivät silloista minääni oikein tyydyttäneet, ja myönnettävä on, että kun sain ensimmäisen kosketukseni Tosi-TV-lajeihin, niin taispa siinä tulla vanha laji satujumpaksi leimattua. Vaikka satujumppaa pidemmälle jumpanneet kiistatta kovia luita olivatkin millä tahansa mittarilla. Ja kiistatonta on, että satujumpassa opituista asioista oli kovasti apua, kun piti lähteä soveltamaan.

Mulla on muutenkin elämässäni sitä vikaa, että mulle pitää aina kaikki perustella, joten ehkä se vaihto oli ihan hyvä idea. Joskin nykyisestä vinkkelistäni katsottuna sitä traditiohinkkaamista olisi sittenkin voinut ehkä vielä tovin satujumpata. Mulla on nyt semmoinen kutina, ettei se oivallus olisi kauhean kaukana ollut.
Mutta kaatunutta maitoa sillan alla, sanoi kettu pihlajanmarjoista. RBSD-lajeista olen saanut aina vastaukset kysymyksiini, ja ehkä se on sitten kuitenkin enemmän mun juttuni. Nykyiseen elämänrytmiini ne joka tapauksessa sopivat paremmin, koska hätäisellä kerran kahdessa ikuisuudessa tehdyllä treenaamisella ei saisi hojopuolelta varmaan mitään irti. Mutta joskus oli toisin, ja ehkä silloin olisi voinut katsoa sitä polkua vielä yhden mutkan taakse.

Ainii, ja Marc MacYoungista en tiedä mitään.