Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Karpo
tammi 2, 2013, 23.11
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Choy Lee Fut
Vastaukset: 276
Luettu: 71295

Re: Choy Lee Fut

Jussi Häkkinen kirjoitti:
Kuisidu kirjoitti: Nyt kun yhtä lajia pitkään harjoitellut henkilö, jolla voidaan otaksua olevan kamppailullista pätevyyttä, noin suorasanaisesti lyttää toisen lajin pääopettajat (plus vihjailut "sivuseteistä"), olisi hyvä, että näille koville väitteille esitettäisiin kunnon perustelut. Ei liene Potkun periaatteiden mukaista noin yksioikoisesti väheksyä minkään lajin opettajia. Kritiikkiä voi toki esittää, jos siihen on aihetta, mutta se edellyttää asianmukaisia perusteluja, jotta väitteisiin voidaan vastata ja mahdollisesti virheellisiä käsityksiä oikoa.
Olen jo kauemman aikaa ihmetellyt, että laji tai nämä opettajat eivät vielä ole olleet iltapäivälehtien lööpeissä.

Ulkomailla CLF voi varmasti olla hieno ja monipuolinen harrastus. Suomessa en voi suositella sitä kenellekään pääopettajien edesottamusten vuoksi.
Aikoinaan Turun vetäjät koittivat tuoda Choy Lee Futia Poriinkin, vaikka sitä treenattiin samaan aikaan.. Eihän niitten hommista sitten mitään tullutkaan Porissa, mutta jäi miesten uhoilusta aika huono kuva silloin..