Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Sole
loka 12, 2010, 18.09
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54988

Uniketju

Siis itsehän vihaan esim kauhuleffoja(tarkoitan nyt tälläisiä silpomisleffoja), koska ei se ole kauhua jos on raakaa, se on kuvottavaa. Ja viimeksi katotut leffat on lähinnä fiksuja komedioita(Valehtelemisen sietämätön keveys etc.), pelannut olen lähinnä tekkeniä ja en ole edes kuunnellut WASP tai Alice Coopperia...

Normaalisti mun painajaiset on sellasia, että dinosaurukset joilla on lippis päässä jahtaa mua ruotsin laivalla ja juoksen niitä karkuun... Ja toi oli siis iha totta.

Pitäisköhän mennä unipsykologille.
Sole
loka 12, 2010, 17.52
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54988

Uniketju

Näin viime yönä niin häiritsevän unen, todennäköisesti elämäni hirveimmän painajaisen ikinä(tähän mennessä). Pakko päästä jotenkin purkamaan sitä.
Eli olin jossain luolassa kahlittuna, vaikka minulla ei mitään kahleita päällä ollutkaan, mutta en vaan voinut liikkua mitenkään. Siellä oli myös kahlittuina, ihan konkreettisesti kettingillä 5 tyttöä jotka kaikki tunnen(kaikki hyviä kavereita ja mm tyttöystävä). Sitten sinne tuli mies joka näytti Jim Morrisonilta, tai yheltä mun kaverilta joka näyttää Morrisonilta, ja yksitellen raiskasi ja väkivaltaisesti murhasi jokaisen tytön ja jatkoi toimiaan vielä tyttöjen kuolman jälkeen. Murhaamisen keinot vielä olivat äärimmäisen väkivaltaisia ja kuvottavia(kauhuelokuvista tuttuja kyllä, moottorisahaa, kuristamista, elävältä polttamista...). Itse en voinut tehdä muuta kuin kattoa sivusta, vaikka en siis ollut kahlittu, en vaan voinut liikkua. Kun viimeinen tyttö kuoli, pystyin liikkumaan ja löysin maasta omistamani taisteluveitsen jolla puukotin Morrisonin kuoliaaksi, leikkasin sen pään irti ja puukotin vielä irrotettua päätä toistuvasti. Sen jälkeen heräsin, rauhallisesti, en säpsähtäen kuten useimmiten painajaisesta ja meinasin oksentaa. Herätyskellon soimiseen oli puolisen tuntia joten en edes yrittänyt nukkua, vaan vedin itteni valmiiksi töihin.

Miten voin nähdä jotain noin sairasta unta...