Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

Andy
tammi 6, 2015, 22.28
Keskustelualue: Dojang
Aihe: Han Moo Do
Vastaukset: 259
Luettu: 55347

Han Moo Do

Eizei kirjoitti: Mä väitän että sillä on ihan vissi ero puhutaanko niistä asioista aktiivisesti vai ei sen suhteen minkä verran se aktivoi jengiä pähkäilemään hommaansa tosta näkökulmasta. Ehkä ko. äijällä on tavoite opettaa jotain periaatteita elämästä kamppailuharjoittelun rinnalla. Ehkä sen takia moni muun tyyliseen treeniin orientoitunut on lähtenyt kävelemään hänen opistaan. Jos Hanmoodoa mainostettaisiin vain kamppailu-urheilulajina, olisi se mielestäni täysi valhe. Juuri näiden asioiden korostaminen tekee viestistä realistisen, mitä Hanmoodo-harrastaminen on. Helpompi valita harrastuskin. Jos ei moinen huuhaa kiinnosta, niin valitsee toisen oven. Vaikka sitten RBSF tai urheilupuolen.
Reality Based Self Fantasy?

Noin yleisesti samaa mieltä. Jos tuo on se mitä lajissa halutaan korostaa niin se varmaan kannattaa tuoda sitten myös esille esittelyvideossa.
Andy
elo 20, 2013, 14.45
Keskustelualue: Dojang
Aihe: Han Moo Do
Vastaukset: 259
Luettu: 55347

Han moo do

Asiaa kannattaa kysellä ketjusta nimeltä Han Moo Do. http://www.potku.net/forum/viewtopic.php?f=7&t=9203" onclick="window.open(this.href);return false;
Andy
huhti 6, 2009, 12.24
Keskustelualue: Dojang
Aihe: Han Moo Do
Vastaukset: 259
Luettu: 55347

Han Moo Do

Kyllä. Lisäksi itämaalaiset eivät tunne kateutta tai kaunaa. He elävät harmoniassa luonnon ja universumin kanssa, antavat anteeksi heitä vastaan suunnatut rikkeet ja ovat voittamattomia kamppailussa, jota tosin eivät harjoita, ellei joku uhkaa heidän henkeään.