Moi! Luo tili ja ota osaa iloiseen keskusteluun. 🙂

Haku löysi 2 tulosta

Andy
heinä 2, 2020, 15.47
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Koronasyksy kamppailusaleilla
Vastaukset: 4
Luettu: 2768

Koronasyksy kamppailusaleilla

Mikä tuon keskusteluryhmän hyöty olisi seuran kannalta?

Nyt on muuten todella hyvä aika tehdä uudistuksia seurassa. Siis tarkoitan sen tyyppisiä kuin lukujärjestyksen muuttaminen, jonkun heikosti toimivan ryhmän lopettaminen tai uuden aloittaminen, varustetoimittajan vaihto ja vastaavat. Harrastajakunta joka tapauksessa vaihtuu aika paljon ja vanhatkin harrastajat hyväksyvät muutokset helpommin, kun ne tulevat kriisin ohessa.
Andy
kesä 21, 2020, 16.14
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Koronasyksy kamppailusaleilla
Vastaukset: 4
Luettu: 2768

Koronasyksy kamppailusaleilla

Nyt vaikuttaa siltä, että elo-syyskuussa päästään käynnistämään toiminta normaalisti kesän jälkeen. Koronan toinen aalto väijyy kuitenkin uhkaavana pilvenä taustalla ja vaikuttaa ainakin ihmisten mielissä pelkona siitä, että toiminta joudutaan uudestaan keskeyttämään joskus lokakuun tienoilla karanteenimääräysten takia.

Haasteita on nähdäkseni nyt kaksi:

Ensinnäkin kesätauolta palaajat. Normaalistikin kesällä väkeä on pois treeneistä ja osalla tauko jää pysyväksi. Nyt kun oli ensin 10 viikon täystauko ja sen jälkeen kesätauko, tulee tauon pituudeksi pahimmillaan lähes puoli vuotta, kun se normaalisti on 1-3 kuukautta. Tämä on omiaan heikentämään paluumotivaatiota. Miten siis houkutella maaliskuusta asti treenaamatta olleet takaisin salille?

Toinen haaste on peruskurssit. Jos korona ei leviä uudestaan, ei oikein vaikuta siltä, että ihmiset pelkäisivät tulla treenaamaan tartunnan pelossa. En ole ainakaan kuullut, että kesäharrastuksissa olisi havaittu suurempaa koronapelkoa. Mutta pelkäävätkö rahan menemistä hukkaan, jos toinen aalto tuleekin ja kurssi joudutaan keskeyttämään? Kannattaisiko antaa jonkinlainen takuu että mahdollisesti keskeytettyä kurssia jatketaan loppupäästä? Vai saako se pikemmin ihmiset pelkäämään osallistumista?

Miten siis polkaista homma parhaiten käyntiin syksyllä?