Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Andy
tammi 16, 2017, 22.04
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Krav Magan toimivuus
Vastaukset: 27
Luettu: 19822

Krav Magan toimivuus

Asiaa voi tosin miettiä toiseltakin kantilta. Minulla on pitkä potkunyrkkeilytausta ja taitojeni pohjalta olen lähtökohtaisesti erittäin ylivoimainen nyrkkimittelössä treenaamattomaan ihmiseen nähden.

Jos haluaisin kehittää itsepuolustusosaamistani, niin tarvitseeko minun harjoitella lyönteihin ja potkuihin perustuvia ratkaisuja? Kuitenkin erittäin todennäköisesti pärjään niillä jo nytkin, ellei vastustajia sitten ole useita, tällä ole asetta tai ellen joudu pahasti yllätetyksi.

Voisi ajatella, että treenaamalla painipohjaisia ratkaisuja, kehittyisin nopeammin kuin lyömisessä ja potkimisessa, joita osaan jo melko hyvin ja joissa kehitys on siksi väkisinkin hidasta. Näin varmaan kokonaissuorituskykyni paranisi nopeammin.

Sitten olisi eri asia, jos haluaisin ryhtyä itsepuolustuksen opettajaksi. Tällöin olisi varmaan järkevää keskittyä nimenomaan lyöntipotkuratkaisuihin, koska osaan niitä paremmin ja osaan tietysti myös opettaa niitä paremmin.
Andy
tammi 16, 2017, 14.42
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Krav Magan toimivuus
Vastaukset: 27
Luettu: 19822

Krav Magan toimivuus

22 seuraa: https://www.defendo.fi/seurat2/

16 seuraa: http://www.suomenkravmagaliitto.fi/seurat

12 seuraa: http://k-m.fi/krav-maga-network-seurat-suomi

6 seuraa: http://www.krav-maga.fi/

Nähdäkseni ero ei ole kovinkaan suuri, kun huomioidaan, että eri liittojen Krav Maga -seuroja on usein samoissa kaupungeissa.