Haku löysi 3 tulosta

timppa000
marras 23, 2008, 23.19
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Lajisi taviskuuluisuudet?
Vastaukset: 82
Luettu: 10153

Re: Lajisi taviskuuluisuudet?

bantza kirjoitti: Guy Ritchiellä tais olla BJJ-ruskea Renzo Gracielta.
Onhan noita muitakin BJJ-harrastajia, mut ne on jotian nonameja niinku Jim Carrey, Milla Jovovich, Nicholas Cage.
Varmaan suunnilleen kaikki (amerikkalais)näyttelijät ja tähtöset ovat jossain elämänsä vaiheessa harrastaneet jotain tai useampiakin ip-lajeja (monilla on varmasti ihan yksityisopettajakin), mutta hain lähinnä sellaisia jotka ovat selvästi keskittyneet taistelulajiharrastuksiinsa pidemmän aikaa ja edistyneet niissä. En tiedä mikä on noiden mainitsemiesi tilanne.
En nimittäin tiennyt että tuolla Chuck Norrisilla on BJJ:ssäkin musta. Mut sehän ei tähän ketjuun kelvannut :).
Tuo oli oikeasti mielenkiintoinen tieto. En tiennyt minäkään, kuvittelin hänen olevan henkeen ja vereen hapkido ja osittain potkunyrkkeilymies. Onko tietoa missä vaiheessa alkoi harrastaa BJJ:tä (esim. vastako 90-luvun alun jälkeen kun BJJ pompsahti pinnalle UFC1-2 avulla)?
timppa000
marras 23, 2008, 23.11
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Lajisi taviskuuluisuudet?
Vastaukset: 82
Luettu: 10153

Re: Lajisi taviskuuluisuudet?

kamppaaja kirjoitti: Al Bundyn näyttelijä Ed O'Neillillä on musta vyö BJJ:ssä.
Aikamoinen saavutus sekin. Yritän kovasti kuvitella Al Bundya nujuamassa matossa muiden hikisten miesten kanssa. Tai parempi että en.

Sinänsä mielenkiintoista ajatella miten (ja minkä takia) mielikuva jostain kuuluisuuden henkilöstä saattaa hieman muuttua jos yllättäen kuulee hänellä olevan korkea vyöarvo jossain lajissa. Sama se on kyllä meidän tavistenkin kanssa, kuulee että joku harmittoman oloinen nysväri vetääkin mustanavyönä jonkun karateseuran treenejä tms.
Mjölnir kirjoitti: Jennifer Lopez treenasi Krav Magaa :)
Ai sitä Enough leffaansa varten? Sen triviatiedoissa tosiaankin mainitaan kyseessä olleen krav maga, minusta se ei kuitenkaan leffaa katsoessa vaikuttanut niin hirmuisen krav magamaiselta, tai sitten muistan väärin. Tai sitten Jenniferin liikkeet ja asenne olivat vain vähän liian pehmeitä ja samalla robottimaisia vaikuttaakseen magalta.

Jos tuolle tielle lähdetään, Matt Damon on treenannut krav magaa ja escrimaa Bourne Identity-leffojaan varten. ;)

David Lee Rothin olekin otaksunut harrastaneen jotain, kun joissain vanhoissa musavideoissaan teki niin paljon ties mitä takakiertohyppypotkuja.
timppa000
marras 23, 2008, 11.42
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Lajisi taviskuuluisuudet?
Vastaukset: 82
Luettu: 10153

Lajisi taviskuuluisuudet?

En tiedä johtaako tämä kysely mihinkään ja onko tätä jo kysytty, mutta tulipahan tuossa mieleeni että keitä kuuluisia henkilöitä lajisi piiriin kuuluu tai on kuulunut? Tai ei ole pakko olla juuri sinun lajisi, jos tiedät jonkun kuuluisuuden ja hänen lajinsa.

"Taviskuuluisuuksilla" haen tässä siis sellaisia jotka ovat kuuluisia näiden lajien ulkopuolella, esim. näyttelijöitä, poliitikkoja, tiedemiehiä tms. maan- tai maailmanlaajuisesti kuuluisia henkilöitä, joiden voidaan katsoa harrastaneen jotain lajia tiiviisti useampia vuosia, ja edistyneenkin siinä huomattavasti (esim. musta vyö). Jätetään siis myös kaikki Chuck Norrisit ja Bruce Leet tämän keskustelun ulkopuolelle, lähinnä sellaisia joista tällaista ei välttämättä tiedetä. Eikö esim. Elvis harrastanut aika tiiviisti kenpo karatea tjsp.?

Tulipahan tämä kysely vain mieleen kun luin jostain että 80-luvun ehkä tunnetuin pornotähti, Traci Lords, omaa lähteestä riippuen joko 1.kyun tai 1.danin arvon Bujinkan Budo Taijutsussa. ;) Traci tuli kuuluisaksi lähinnä siitä että väärennetyn syntymätodistuksensa avulla hän näytteli lukuisissa aikansa pokeleffoissa alaikäisenä, ja asian tultua julkisuuteen koko Amerikan poketeollisuus meinasi romahtaa sitä seuranneissa oikeustapauksissa.