Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 57 tulosta

flammee
heinä 21, 2019, 10.51
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Svea-mamma
Vastaukset: 475
Luettu: 28620

Svea-mamma

Onhan näitä oikeuslaitoksen toimintaan puuttumisia nähty monet kerrat, Suomi taisi viimeksi koittaa vaikuttaa siihen kun suomalaisia katusaarnaajia uhkasi elinkautinen, kuolemantuomio vai mikä lie, jossain Malesiassa tms.. Italiakin pidätti vähän aikaa sitten saksalaisen ihmissalakuljettajan (rackete), niin Merkel kävi vaatimaan vapautusta.
flammee
maalis 11, 2019, 17.43
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Svea-mamma
Vastaukset: 475
Luettu: 28620

Svea-mamma

No ei se mun oma keksintö ollut että kuski olisi poistunut ennen räjähdystä. Siihen se tahallisuusepäily kokonaan perustui. Polttomoottoribusseissa on kuulemma käsikaasut, oisko näissäkin? Tai sitten on jo ennen kuin video alkaa, kerennyt kolauttaa bussia johonkin, kuski syöksynyt ulos vuodon havaitessaan, bussi jäänyt liikkeelle ja sitten tussahtanut. Toisaalla kerrotun perusteella tuo tunneli mihin oli ajamassa oli kolme metriä korkea, eli normibusseilla mahtuu, mutta ei tollasilla missä on kaasuvehkeet katolla ja että siihen on ennenkin tapaturmaisesti ajettu kaasubussilla, että se lienee kuitenkin se todennäköisin vaihtoehto. Mutta aikamoisia pommeja, puolityhjänäkin ollessa jos johonkin törmää vastaavalla tavalla niin jäis Hindenburgikin toiseksi...
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006030318.html kirjoitti:Poliisi kertoo, että bussissa ei ollut matkustajia räjähdyksen aikana, ja bussin kuljettaja ehti poistua ajoneuvosta ennen räjähdystä.
flammee
maalis 11, 2019, 08.01
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Svea-mamma
Vastaukset: 475
Luettu: 28620

Svea-mamma

Sanoisin että kummallista ja tahallisuuteen viittaava on se että lehtitietojen mukaan kuski oli bussin ulkopuolella räjähdyksen sattuessa. Sinänsä vaikuttaa kyllä kaasuräjähdykseltä, tossa kuva kyseisestä bussimallista, ilmeisesti tuo pönttö tuossa katolla on juurikin se iso kaasusäiliö. Normiajossa toki turvallinen, mutta näköjään saa räjähtään isosti suhteellisen helpolla.
Kuva
flammee
maalis 11, 2019, 06.58
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Svea-mamma
Vastaukset: 475
Luettu: 28620

Svea-mamma

Nätti Hollywood-posahdus Ruotsin maalla.. Kuski kerkesi ulos mutta loukkaantui, muuten bussi oli tyhjä. Ilmeisesti oli menossa liian matalaan tunneliin. Kyseessä oli kaasubussi, joten posahdus saattoi johtua pelkästään siitä, mutta noiden tietojen perusteella ei kyllä kuulosta kovin tapaturmaiselta.

flammee
syys 10, 2018, 17.22
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Svea-mamma
Vastaukset: 475
Luettu: 28620

Svea-mamma

Totte kirjoitti:
syys 10, 2018, 11.14
Ylen uutisten seurannassa oli mainintoja, että sossupääministerin eroa vaaditaan. Osaako kukaan antaa tähän mitään järkevää syytä? Miksi istuvan pääministerin hallitus pitäisi erota ennen kun uusi hallitus on muodostettu, varsinkin kun sosiaalidemokraatit kuitenkin vielä säilyi isompana puolueena? Eli voiko joku avata näiden vastimusten logiikkaa?
Ehkä siinä vähän painaa voimasuhteiden muutos, kun viime kaudella hallituksen muodosti vihreät ja sosialidemokraatit, vasemmistoa hallitukseen ei kelpuutettu mukaan, kun olivat jopa sosialidemokraateille liian vasemmalla. Muistaakseni niiden vaatimuksena olisi ollut kaikkien terveydenhuoltolafkojen kansallistaminen tjsp. Nyt sosialidemokraattien + vihreiden vahvuus on enää n. 33%. Eipä kyllä oikeistoblokissakaan häävisti mene, keskustan maahanmuuttopolitiikka on tieten tällä hetkellä vasemmistoblokin vasemmassa reunassa ja moderaatit ovat taasen kiristäneet maahanmuuttopoliittisia kantojaan (ihan vähän). Myöskään liberaalit eivät suostu tekeen yhteistyötä ruotsidemokraattien kanssa. Viime kaudella moderaatit irtisanoutuivat ns. joulukuun sopimuksesta, jossa sovittiin että oppositio tukee hallitusta aina tarvittaessa, ettei ruotsidemokraatit pääsisi vaikuttamaan. Saattas olla että se sopimus on kuitenkin käytännössä voimassa ja moderaatit haluaisi olla nyt siinä hallitusroolissa, jota sosialidemokraatit tukis, jotta ne voisi säilyttää edes jonkinlaisen uskottavuuden vaihtoehtona, eikä pelkästään sosialidemokraattien tukipuolueena...

Veikkaisin että vaalituloksessa vaikuttaa aika paljon tämä ruotsin vaalisysteemi, eli vaalisalaisuuden puute. Systeemi on sellanen että taitaa Venäjällä olla helpompi äänestää oppositiota kuin Ruotsissa ruotsidemokraatteja. Äänten laskeminen lienee ruotsissa paremmalla tolalla.
flammee
elo 13, 2018, 17.21
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Svea-mamma
Vastaukset: 475
Luettu: 28620

Svea-mamma

Johan täällä nyt taas ollaan hiuksia halkomassa.
flammee
elo 4, 2018, 23.42
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Svea-mamma
Vastaukset: 475
Luettu: 28620

Svea-mamma

Atticora kirjoitti:
elo 4, 2018, 18.55
En kuitenkaan sillä perusteella ymmärrä, että nykyiset demarit olisivat jotenkin esteellisiä tai tekopyhiä kritisoidessaan nykyisiä natsitaustaisia puolueita maassa. Ei aukea tuo ajatus.
No siis jos kieltäydytään yhteistyöstä sen takia että puolueella on natsijuuret. Samoin kuin heillä itselläänkin, erona mm. se että sossut ihan oikeasti ja käytännössä toteuttivat natsipolitiikkaa. Ruotsidemokraatit eivät ole enää natsipuolue, eikä maahanmuuttokriittisyyden kantava voima ole natsismi tai rasismi.
flammee
elo 4, 2018, 17.10
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Svea-mamma
Vastaukset: 475
Luettu: 28620

Svea-mamma

Niin, aikalaispolitiikkaa tokikin, mutta kun noissa piireissä on oltu kieltämässä peppipitkätossuja rasismin takia ja hyökätty ruotsidemokraattien natsitaustaa vasten, niin huono siinä on ihan kauheasti kritisoida sitä aiempaa "teoreettista natsihenkisyyttä", kun oma puolue on ihan käytännössä ollut toteuttamassa rodunjalostusta yms.. Ei noista asioista ihan kauheasti ääntä ole tietääkseni pidetty.
flammee
elo 4, 2018, 00.29
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Svea-mamma
Vastaukset: 475
Luettu: 28620

Svea-mamma

Ett folk, ett parti.

Tää on aika kova juttu Ruotsissa nyt - ruotsidemokraatit julkaisivat vaalien alla dokumentin Ruotsin sosialidemokraattien historiasta. Ruotsissa kun ruotsidemokraatteja on arvosteltu aiemmista natsikytköksistään, niin historiallinen todellisuus näköjään pisti paremmaksi aika ekspotentiaalisesti.. Youtube bannasi sen aluksi, mutta sitä floodattiin niin lujaa ja myös muilla videojakoalustoilla, että pyörsivät sitten päätöksensä. Dokumentissa esitettyjä asioita ei ilmeisesti sinänsä ole kielletty (paha sanoa varmuudella, kun ei ruotsi hääppöisesti suju, eli aika työlästä tsekata ruottalaismedioita, varsinkaan kun ei yhtään tiedä mitkä on luotettavia ja mitkä on ihan yleä), mutta ainakin ruotsin sossujohto on repinyt pelihousunsa totaalisesti, eikä sinänsä ihme, dokumentista käy ilmi että...

-Ruotsilla oli virallinen rotubiologinen ohjelma, satoja tuhansia ruotsalaisia mitattiin erilaisten ruumiinrakenteen piirteiden mukaan ja jaoteltiin hyviin ja huonoihin kategorioihin, germaaninen arjalaisuus oli siis se kovin juttu
-Natsisaksan rotubiologia sai innoituksensa nimenomaisesti Ruotsista. Sossuhallitus ruotsissa aloitti ihan virallisesti rotubiologiset pyrkimykset ennen natsisaksaa ja jatkoi niitä pitkään vielä natsisaksan kaatumisen jälkeenkin
-Ruotsin sossuhallitus tuki natseja, ei myöntänyt juutalaisille turvapaikkoja (tarkensi juutalaisvainon aikana turvapaikkakriteerejään niin että rotu ei kelvannut syyksi) ja avusti Norjan miehityksessä kuljettamalla natsiarmeijaa ja kalustoa maansa läpi, sekä norjalaisia vankeja Saksaan keskitysleireille
-Ruotsin sossut harjoittivat pakkosterilisaatioita, alunperin kehitysvammaisille, mutta kriteeriksi kelpasi muutkin perustelu, muistaakseni esim. juutalaisuus, tai vaikka näpistelyt..
-Ruotsin sossujen vallan aikana tehtiin myös tutkimusta kehitysvammaisilla, heille syötettiin valtavia määriä sokeria ja tutkittiin kuinka se tuhoaa hampaat - hammashoitoa ei annettu ja tutkimusta jatkettiin useita vuosia
-Toisen maailmansodan aikainen sossuhallitus esti kaiken median osoittaman kritiikin natseja kohtaan, poliisi salakuunteli ja kriittiset toimittajat laitettiin lukkojen taakse. Esim. kun natsit kiduttivat norjalaisia, niin sossuhallitus esti mediaa julkaisemasta tätä tietoa..
-Toisaalta oli myös medioita, kuten aftonbladet, jotka uutisoivat lähinnä Hitlerin rauhanpyrkimyksistä ja esittivät negatiiviset väittämät salaliittoteorioina


Asettaa ihan toisenlaiseen valoon sen "svenska talande bättre folk". Saattaapi olla että ruotsalaisen kansallisylpeyden ytimessä kyse on paljolti ollut puhdasrotuisuuden / arjalaisuuden tavoittelusta. Nykyisin toki tuo perustelu on hiipunut pois, mutta perinne elää, esim. suhteessa suomalaisiin tai suomen kieleen, kuten ahvenanmaalla havaittiin.

Tuolta löytyy enkuksi tekstitettynä..
https://dokumentar.samtiden.nu/
flammee
elo 17, 2015, 16.54
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Svea-mamma
Vastaukset: 475
Luettu: 28620

Svea-mamma

Jatkoa pukkaa, voitaneen siis pitää melko selvänä että kyse on terrorismista, ei yksittäisistä kahjoista, koska taas ollaan isommalla ryhmällä suht samaan aikaan liikenteessä.

Edit, olikin vissiin joku sekasten oleva huumehemmo..

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015081720191310_ul.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Ruotsissa taas puukotus julkisella paikalla - kolme sairaalaan

Norrköpingin kirjaston luota löytyi kolme pahoinpideltyä ihmistä maanantaina.

Paikallinen poliisi löysi maanantaina ennen puoltapäivää kaksi haavoittunutta Norrköpingin keskustasta läheltä kaupunginkirjastoa. Hetkeä myöhemmin läheiseltä kadulta löytyi myös kolmas uhri, jota on ruotsalaismedioiden mukaan puukotettu.

Norrköpings Tidning -lehden mukaan poliisi on ottanut kiinni puukotuksista epäillyn henkilön.

Folkbladetin mukaan haavoittuneet ovat parikymppinen mies ja kaksi naista, joista 40-vuotias selvisi vähemmillä vammoilla. Mies ja 21-vuotias nainen on viety tehohoitoon.

Tapauksen syy ja tarkat tapahtumat ovat vielä epäselviä. Poliisi aloittaa paikalla teknisen tutkinnan ja silminnäkijöiden kuulemisen.
flammee
elo 14, 2015, 19.30
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Svea-mamma
Vastaukset: 475
Luettu: 28620

Svea-mamma

Että toinenkin ostoskeskuspuukotus, alustavasti kuulostaisi terrorismilta, mutta...

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1439524096087.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Armeija-asuinen mies joutui puukkohyökkäyksen uhriksi tänään iltapäivällä Ruotsin Skarassa.
Tapauksesta uutisoineen Aftonbladetin mukaan tekijöiksi epäillyt kaksi miestä ovat karkuteillä. Länsi-Götanmaan poliisi etsii heitä kuumeisesti.

Uhriksi joutunut mies oli tekohetkellä pukeutunut armeija-asuun ja hänen kerrotaan olevan armeijan palveluksessa. Mies teki hälytyksen poliisille itse. Puukotus tapahtui ostoskeskuksessa ja mies sai hyökkäyksessä vammoja. Hän ei kuitenkaan ole tarvinnut sairaalahoitoa, kertoo Aftonbladet.

Poliisi tutkii tapausta murhayrityksenä. Mahdollisesta motiivista ei tässä vaiheessa ole tietoa eikä hyökkäyksen kohteeksi joutunut mies tiettävästi tuntenut kimppuunsa käyneitä henkilöitä. Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpö on mukana tutkimuksissa.

Hyökkäys tapahtui Jula-kauppakeskuksessa. Poliisi on Aftonbladetin mukaan käynnistänyt alueella suuret etsinnät.

– Olemme saaneet ilmoituksen ja kuulleet ihmisiä tapahtumapaikan läheisyydessä, jos vaikka joku olisi nähnyt jotakin, kertoi Ulla Brehm Länsi-Götanmaan poliisista.

Vasta maanantaina Ruotsissa tapahtui edellinen ostoskeskuspuukotus. Poliisi tutkii Västeråsin Ikeassa tapahtunutta puukotusta kahtena murhana. 36-vuotias eritrealaismies myönsi eilen osuutensa 55-vuotiaan naisen ja hänen 27-vuotiaan poikansa murhiin.
flammee
elo 11, 2015, 00.06
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Svea-mamma
Vastaukset: 475
Luettu: 28620

Svea-mamma

Dojon Jäykin kirjoitti: Veikkaan proseduurin kansalaisoikeuden saamiseksi nopeutuvan aika piankin...
Ei auta, myös maahanmuuttajat äänestävät ruotsidemokraatteja, mm. siksi että jaettava kakku, eli yhteiskunnan palvelut ja mahdollisuus päästä töihin pienenevät sitä mukaa kun tulijoita lappaa lisää.
flammee
elo 10, 2015, 22.58
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Svea-mamma
Vastaukset: 475
Luettu: 28620

Svea-mamma

Voihan olla että joku pikkupuolue tai pari sellaista tuntee kiusausta lähtä ruotsidemokraattien kanssa hallitukseen, kun huomaa että sillä on keinolla kannatus todennäköisesti kasvaisi.. On kyllä melkoinen tilanne jos ruotsidemokraatit vieläkin jätetään täysin päätöksenteon ulkopuolelle jos jotain kolmasosan verran ruotsalaisista äänestää niitä.
flammee
elo 10, 2015, 20.54
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Svea-mamma
Vastaukset: 475
Luettu: 28620

Svea-mamma

Noni! Ruotsidemokraatit ovat nousseet kannatukseltaan Ruotsin suurimmaksi puolueeksi. Ennustan että nyt kun se ei ole enää millään tavalla marginaalista kannattaa ruotsidemokraatteja, niin kannatuksen kasvu kiihtyy entisestään.

Kuva
flammee
joulu 27, 2014, 23.48
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Svea-mamma
Vastaukset: 475
Luettu: 28620

Svea-mamma

Juu, tuon nykyisen sopimuksen tavoitteenahan on siis että perustuslakia muutetaan sillä tavalla että vastaisuudessa muut puolueet eivät voi äänestää nurin vähemmistöhallituksen budjettia. Siksi niillä on se sopimus vuoteen 2022 asti, perustuslain muuttaminen vaatii yhdet vaalit siinä välissä...