Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

flammee
joulu 31, 2015, 00.56
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Leuanveto myötä- ja vastaotteella
Vastaukset: 297
Luettu: 46011

Leuanveto myötä- ja vastaotteella

Andy kirjoitti: No joo tuo maksimimäärä vuorokauden aikana kuulostaa jo huomattavasti loogisemmalta ennätykseltä. Minua hämmästyttää kuitenkin se ettei kaveri ole toistoleuanvedossa edes kymmenenparhaan joukossa Suomessa missään sarjassa ja tekee nyt maailmanennätystä. http://www.slry.fi/toistoleuanvedon-top-10/" onclick="window.open(this.href);return false;

Jotenkin tulee mieleen se juttu takavuosilta missä erään suomalaisen kamppailulajin kaverit tekivät Guinnessin ennätyksen korkeushyppypotkussa ja se oli jotain 260cm. Eipä siinä muuta mutta kun ITF taekwon-dossa on kilpailumuoto korkeushyppypotku ja Suomen ennätyskin oli jotain kolmen metrin luokkaa...

EDIT: miksi tämä tulee kursiivilla?
Oiskohan tuossa Piren allekirjoituksessa jäänyt laittamatta kursiivi kiinni, koska siitä eteenpäin kaikki viestit ja profiilit on kursiivilla. Jup - lähdekoodissa näkyy avoin em-tagi sigun edessä. Softan vikahan se tietty on että se sallii tuon jostain syystä.

Ylipotkija: Tästä se johtui. Poistettu allekirjoitus tuosta nimenomaisesta viestistä. @Pire, korjaatko tuon itse mahdollisemman nopeasti kuntoon.

Guinnessin ennätykset ovat vähän oma juttunsa, siellä ei ole tuomaristo ihan parhaasta päästä. Esim. ultrajuoksupuolella siellä on täysin keksitty maailmanympärysjuoksu.. Jätkä kirjoitti vaan niin hyvät tarinat että kelpas hyvin tuomaristolle. Olivat siis ultrajuoksupiireissä tavoittaneet kaverin ihan eri paikasta kuin missä sen olisi pitänyt olla juoksemassa ja toisaalta suoritukset olivat liian epäuskottavia. Eli se on sellanen viihde-ennätysjuttu, ei ole tarkoituskaan olla vakava urheilujuttu.
flammee
loka 4, 2014, 07.27
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Leuanveto myötä- ja vastaotteella
Vastaukset: 297
Luettu: 46011

Leuanveto myötä- ja vastaotteella

Ehkä siinä on se että saadaan vastus "tasaisemmaksi" koko matkalta... Eli kun normaalisti leuanvedossa on ala-asennossa raskain kohta, niin siinä kumi auttaa eniten, mutta melko lyhyen matkan jälkeen apu vähenee reilusti, niin yläosa tuleekin sitten jo melkolailla normaalin vastuksen mukaan.
flammee
heinä 23, 2008, 15.02
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Leuanveto myötä- ja vastaotteella
Vastaukset: 297
Luettu: 46011

jkk kirjoitti: Kappas, pullups-lienee enklantia. Tästä linkistä ymmärsin vielä vähemmän kun edellisistä. Toimiikos se muilla?
Käytä käännöstä;
google kääntää ja ihmiset ymmärtää.. :D