Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

flammee
loka 19, 2007, 19.29
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Peruskurssimainokset
Vastaukset: 460
Luettu: 53593

Akuma kirjoitti: Minusta "itsepuolustus", "itsepuolustukseen valmentava" -ilmaisuja voivat oikeutetusti käyttää mainoksissaan vain puhtaat RBSD -lajit.
Ongelma lienee siinä että rbsd-lajit ovat uudelleenmäärittäneet itsepuolustusharjoittelun merkityksen. Ja kun mitään virallisia standardinimityksiä ei ole niin kaikki saavat periaatteessa käyttää tuota termiä ja se joka ei käytä saa vähiten peruskurssilaisia. :p
flammee
syys 10, 2006, 22.08
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Peruskurssimainokset
Vastaukset: 460
Luettu: 53593

Mielestäni tuossa KBT:n mainoksessa kuva on just hyvä tuolla kontrastilla. Kun sen on tarkoitus olla mainos, eikä taideteos..
flammee
syys 9, 2006, 10.11
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Peruskurssimainokset
Vastaukset: 460
Luettu: 53593

Re: Peruskurssimainokset

Andy kirjoitti: Tästä ei ainakaan muistaakseni ole vielä juttua. Eli millainen peruskurssijuliste on mielestänne hyvä ja millainen ei ole?
Uskon tähän pätevän samat säännöt kuin muuhunkin markkinointiin, joten markkinoinnin asiantuntijat varmaan osaavat kertoa muutakin kuin vain mielipiteitä..
Andy kirjoitti: Mitä tekstissä pitää mainita?
Aloitusaika, paikka, treeniajat, mahdolliset www-sivut, lisätietoyhteystiedot, varustus millä kurssilla selviää, kenelle sopii (keskustelupalstoilla on niin monesti kyselyjä että olenko liian vanha tms.), lajin nimi nyt vähintään ja jos laji on vähän oudompi niin ehkä myös sellainen lyhyt teksti joka kertoo lajin olevan kamppailu/itsepuolustuslaji.. Hintakin olisi kai kiva, mutta jos sen jättää pois niin siinä on tavallaan houkutin vilkasta josko sitä löytyisi seuran kotisivulta. Tai unohtaa koko juttu saman tien.

Olen pohtinut olisiko huono idea laittaa sama info johonkin nurkkaan myös englanniksi, esim. yliopistolla mainostaessa.. Tulee mieleen se eräs tarina hokutoryu-bileisiin aikoneesta keskieurooppalaisesta, eli ei ne ainakaan siitä suomenkielisestä tekstistä välttämättä ymmärrä asiayhteyttä. Tosin ulkomaalaiset yliopistollahan on kai suurelta osin vaihtareita eli häippäsevät melko pian, joten kaivataanko niitä nyt niin kovin alkeiskursseille, että kannattaisi mainonnassa ottaa huomioon erikseen?
Andy kirjoitti: Mikä on tekstissä turhaa?
Pitkä teksti, joka ei ole kurssin kannalta oleellista..
Andy kirjoitti: Millaiset värit vai kelpaako mustavalkoinen? Millaiset kuvat, vai tarvitaanko ollenkaan?
Värit ja visuaalisuus saa paremmin katseen kääntymään joten ei kai niistä haittaakaan. Kuvien tyyli riippunee siitä millaiseen kohderyhmään halutaan iskeä aikuisharjoittelijoita haettaessa ei kannattane laittaa kuvia junnumestareista..
Andy kirjoitti: Mihin mainoksia kannattaa laittaa?
En oikein itse välitä mainosten kylvämisestä 10 metrin välein, mutta toisaalta epäilisin että aloittamispäätöksen ollessa epävarma pitää mainoksen osua silmiin juuri oikeaan aikaan ja oikeasssa seurassa, joten tämän todennäköisyyden maksimoimiseksi mainoksia kannattaa olla mahdollisimman paljon..