Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 5 tulosta

flammee
kesä 28, 2020, 21.53
Keskustelualue: Niksinurkkaus
Aihe: Keskustelua Kansankäräjätuvan säännöistä
Vastaukset: 66
Luettu: 18521

Keskustelua Kansankäräjätuvan säännöistä

Ehdottaisin että valvojat moderoidessaan jättävät siitä jäljen jossa perustelevat moderointipäätöksensä. :)

Ehdottaisin myös että tuodaan viimein se kill file / blokkaus potkuun niin että ne käyttäjät jotka eivät halua jonkun kirjoituksia nähdä, niin heidän ei tarvitse niitä nähdä. Ehkä siitäkin on sellainen versio, joka toimii aluekohtaisesti tai jopa ketjukohtaisesti, että voi vaikka blokata sellasen kirjoittajan musiikkimakuketjusta, joka diggaa Antti Tuiskua, mutta on kamppailupuolella kuitenkin ihan asiatyyppi. Ei tarvi lähteä potkusta kun voi blokata sen yksittäisen tyypin minkä takia siellä ei pysty oleen.
flammee
kesä 28, 2020, 21.00
Keskustelualue: Niksinurkkaus
Aihe: Keskustelua Kansankäräjätuvan säännöistä
Vastaukset: 66
Luettu: 18521

Keskustelua Kansankäräjätuvan säännöistä

Itse en oikeastaan kannata mitään mustia listoja, vaan pitäisin myös epäluotettavat lähteet sallittuina. Kyllä mun mielestä voimalehteä, takku.nettiä tai kansan uutisia voi jakaa, vaikka ne mun mielestä melkolailla täyttä p*skaa ovatkin. Tai no, jos juttu on sisällöllisesti p*skaa, niin kyllä mä sitten sellasen moderoimista kannatan.

Näkisin oleellisimpana että julkaisukanava itsessään ei tarkoita sitä että sisältö olisi soopaa, vaan se sisältö pitää jotenkin todentaa sellaiseksi. Jos mvlehdessä on julkaistu juttu, joka on lähinnä kopsittu jostain ja lähteet on kunnossa niin ei se mvlehdessä julkaisu siitä sisällöstä roskaa tee. On argumentointivirhe väittää näin.

Noh, sinänsä potku on kamppailufoorumi, että eipä nämä asiat niin välttämättömiä ole...
flammee
kesä 28, 2020, 12.51
Keskustelualue: Niksinurkkaus
Aihe: Keskustelua Kansankäräjätuvan säännöistä
Vastaukset: 66
Luettu: 18521

Keskustelua Kansankäräjätuvan säännöistä

Itse siis laitoin sen Bildin videon, joka sitten poistettiin perustelematta, eikä ketjuun edes jäänyt mitään merkintää että video on poistettu... On teoriassa mahdollista että videolla esitettiin harhaanjohtava osatotuus, mutta nähdäkseni se oli kuitenkin lisätietoa tapahtumista. Uutinenhan oli että Stuttgartissa on mellakoitu ja ettei se ollut poliittisesti motivoitunutta mellakkaa. Video itsessään löytyy youtubesta useampankin kappaleena ihan samalla ääniraidalla ilman kyseistä Bildin leimaa.
flammee
kesä 26, 2020, 13.40
Keskustelualue: Niksinurkkaus
Aihe: Keskustelua Kansankäräjätuvan säännöistä
Vastaukset: 66
Luettu: 18521

Keskustelua Kansankäräjätuvan säännöistä

Lasse Candé kirjoitti: kesä 26, 2020, 13.13 Itse tulkitsin, että sääntömuutos on nimenomaisesti sen perässä, että täällä ei keskustella kuten 15 vuotta sitten kun tuo alustus kirjoitettiin.
...
Sinänsä Mikan mainitseminen on tuossa yhteydessä outoa, että hänhän on jo vuosia puhunut tämän muutoksen puolesta ja on varmaan itsekin tietoinen että on eri aikoina toiminut toisin.
Asia voi hyvinkin olla näin, siksi tiedustelin asiaa ylläpitäjätaholta. Ja tuodakseni tämän aiheen tähän sääntökeskusteluun, että mitä muut ovat mieltä tällaisesta säännöstä. En maininnut Mikaa negatiivisessa yhteydessä, vaan että linkkailu oli ja on nimenomaisesti hyvä tapa lisätä foorumikeskustelua.
Mielestäni maailma ei ole ihan niin hirveästi muuttunut kuitenkaan. Linkeistähän ei tokikaan klikata kovinkaan suurta osaa auki, kiinnostavimpia toki. Lisäksi aiheesta voi riittää myös se pelkkä alustus tai linkkausruudussa näkyvän otsikon informaatio siihen että kyseisellä viestillä on sisällöllistä arvoa ja näinollen potentiaalia keskustelulle. Ja alustusta pitäisi pyrkiä muokkaamaan mahdollisimman tiiviiksi. Mielestäni viesti voi olla ihan ok ja hyvää sisältöä, vaikka kukaan ei napsauttaisi tykkäys-nappulaa tai kirjoittaisi siihen vastinetta. Potkun tykkäysnappulan vikahan on siinä että se ei ole dynaaminen, vaan vaatii sivun uudelleen lataamisen. Ei ole samanlainen "ihan kiva"-tykkäys kuin facebookissa, vaan kohdistuu lähinnä tosi hyviin kirjoituksiin.

Ongelmallista se linkkailu toki on vääntökeskusteluissa, joissa dialogin osapuolet linkkaavat mielipidettään tukevia isohkoja linkkauksia, joissa sinänsä voi olla ihan hyvää tavaraa.. Linkkailun tarvehan johtuu paljolti siitä että vaaditaan perusteellista näyttöä että asia olisi niinkuin on väitetty. Tai jos halutaan antaa vastaus asiaan josta ei todellisuudessa välttämättä osaa itse perustella, mutta koska joku muu on perustellut asian netissä uskottavasti oikeanlaisella lopputuloksella, niin onhan se kiva linkata. :D
flammee
kesä 26, 2020, 12.58
Keskustelualue: Niksinurkkaus
Aihe: Keskustelua Kansankäräjätuvan säännöistä
Vastaukset: 66
Luettu: 18521

Keskustelua Kansankäräjätuvan säännöistä

Ketjun ensimmäisessä viestissähän ketjun idean määritetään, eli onko nyt siis niin että tällaisia viestejä ei saa enää ketjuun kirjoittaa...
Amerikan yhdysvallat ketjun avausviesti ja toka viesti kirjoitti:
Mika kirjoitti: joulu 17, 2005, 13.53 USA:ta on käsitelty useassakin ketjussa. Saakoon se nyt oman ketjunsa. Aihe sinänsä on vapaa.
Mika kirjoitti: joulu 17, 2005, 13.54 Alustan. :smt003

Yhdysvaltain hallitus on tehnyt viime vuosina useita ratkaisuja, joiden se sanoo olevan täysin laillisia mutta joista ollaan laajasti toistakin mieltä.
...
Nämä siis Hesarista.
Meneillään olevan keskustelun käsitekin on vähän sumea, koska foorumimaailmassa aiheeseen voidaan palata pitkänkin ajanjakson jälkeen, ihan kaikki eivät käy foorumille edes joka päivä. Ja sitten toisaalta keskustelualustalla hirveän ongelmallista ei ole jos porukka A juttelee samassa ketjussa näkökulmasta X ja porukka B juttelee näkökulmasta Y, sitä varten on lainaukset joilla sen kyseisen näkökulman kontekstin voi esittää ja vastata siihen selkeästi. Väärinkäsityksiä voi tapahtua, mutta ei kait se mikään suuri ongelma ole. Foorumin aktiivisuus oli aikoinaan juurikin paljolti riippuvainen siitä että Mika linkkaili koko ajan uutta keskusteltavaa foorumille, sinänsä kummemmin alustelematta, tuntuu erikoiselta että sellainen halutaan nyt kieltää.




[valvoja]Edeltä poistettu viesti joka käsitteli moderointia. Viestin alku viittaa siihen viestiin[/valvoja]