Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 4 tulosta

flammee
maalis 6, 2008, 17.31
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Kynä ja Vihko
Vastaukset: 26
Luettu: 60963

Potkunyrkkeilyssä vastustajan videoanalysoinnilla taitaa olla enemmän merkitystä kuin brassijutsussa. Ihan vaan siitä syystä että potkiksessa yleensä on tiedossa ketä vastaan ottelee. BJJ-kisoissa kait on yleensä useampia matseja arvottuja vastustajia vastaan. Jos oikein hyvä on niin kai sitä vois BJJ:ssä sen pahimman vastustajansa matseja katella kun tietää että viimeistään finaalissa sen kohtaa. :D
flammee
helmi 24, 2008, 23.35
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Kynä ja Vihko
Vastaukset: 26
Luettu: 60963

Nyt kun yksi ruokapäiväkirja on aloitettu niin tästä lienee ajankohtaista taasen keskustella.. Tossa pari viestiä ylempänä (ja pari vuotta aiemmin) päädyttiin kai siis siihen että sellaset eivät ole täysin ok, vaikka virallisesti ei mitään päätettykkään. Mun mielestä edelleen sellaset vähän haittaa foorumin selauskokemusta, kun on kovin iso läjä erilaisia aktiivisia ketjuja.. Olympuskaan ei tarjoa tähän ongelmaan ratkaisua ellen ihan puusilmä ole.

Jos löytyisi sellainen modi joka osaisi järjestää kategorioihin viime käynnin jälkeen tulleet uudet viestit. Vaikkapa lajijuttuihin, päiväkirjoihin ja off topicciin niin se pienentäisi ongelmaa huomattavasti.
flammee
marras 29, 2005, 19.48
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Kynä ja Vihko
Vastaukset: 26
Luettu: 60963

Nabil Mokhtari kirjoitti: Ei kai kukaan ilkeä moderaattori deletoi käyttäjätunnustani, nollaa pankkitiliäni ja poista henkilötietojani väestörekisteristä jos avaan toisen palstan ruokailua varten?
Meinaat threadia eli viestiketjua vai? Mulle kelpais toi pankkitili kun oon niin köyhä. :) Vakavasti puhuen vastustan tollasta, osa toisten treenailuista on ihan kiinnostavia (ja liittyy foorumin pääasialliseen aiheeseen), mutta syömiset ei niinkään kiinnosta.. Eihän niitä pakko oo lukea mutta kun ne tulee siihen nähtäville ja tuo "Katso viime käyntisi jälkeen tulleet uudet viestit" -listaus on nytkin aika pitkä jo, ja oisko siitä noin puolet sellasia viestiketjuja, joita ainakin ite seuraan vaan satunnaisesti. Ja onko se nyt niin epäselvä jos kirjottaa kerralla aina päivän syönnit ja treenailut?

Eli vastustan (mutta sen pankkitilin sisältö keplais silti). ;)
flammee
syys 16, 2005, 13.03
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Kynä ja Vihko
Vastaukset: 26
Luettu: 60963

Re: Kynä ja Vihko

:pilkku:
admin kirjoitti: Aloita ketju omalla Potku-nimelläsi ja ensimmäisessä viestissäsi kerro hieman itsestäsi. Näin helppoa se on.
Toi tietohan löytyy jo siitä vierestä, "kirjoittaja" -kentästä. Mun mielestä ois parempi jos siinä ois otsikkona vaikka päälaji(t). Tai molemmat. Yleiskuntoilijat voisivat sitten laittaa vaikka sen oman potkunimensä..

Ehdotin aiemmin että sen "harjoituspäiväkirjat" -ketjun voisi myös tänne laittaa ja siihenkin voisi kirjoittaa jos ei jostain syystä halua omaa ketjuaan aloittaa.. Ja kenties alueelle sopisi se "Kävin seuraavan lajin näytöksessä...." -ketjukin.