Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

flammee
heinä 21, 2009, 23.43
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Kiljuva
Vastaukset: 100
Luettu: 4159

Kiljuva

Mika kirjoitti:
Polvi kirjoitti: Itse olen edelleen totaalisen vakuuttunut siitä, että päihteistä kiinnostuneelle nuorelle on parempi ostaa pari siideriä, kuin jättää nuori vaihtoehtoisten päihteiden (pirtu, kilju, +beyond) varaan.
Totaalisen vakuuttunut tuosta tutkimuksesta huolimatta? Taisit TKK:ssa jättää Tieteellisen tutkimuksen metodit -kurssin väliin... ;)
Vähän vanha, mutta kun oli mulle merkattuna uudeksi viestiksi. Eli tässähän puhutaan eri asioista; siinä tutkimuksessa sanottiin että nuorten alkoholin käyttö lisääntyy jos vanhemmat suhtautuvat positiivisesti alkoholiin ja Polvi sanoo että on parempi ostaa pari siideriä kuin jättää vaihtoehtoisten varaan. Ja kyllähän se näin on, ainakin nuorten turvallisuuden kannalta. Siinä ei kuitenkaan vanhempien sana niin kauheasti paina, jos kaveriporukoissa halutaan juoda.
flammee
tammi 7, 2009, 15.49
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Kiljuva
Vastaukset: 100
Luettu: 4159

Kiljuva

Taisin mä kerran yhden ryypyn saada joiltain tuntemattomilta häiskiltä jossain festareissa. Sellanen mieto "hyh" -reaktio. Ei tainnut tehdä mieli toista, kauheasti muita muistikuvia niiltä festareilta ei kyllä olekkaan.. :p

Kyl se varmaan camparin voittaa.