Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Lasse Candé
heinä 25, 2018, 16.42
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: On ilmoja pidellyt...
Vastaukset: 408
Luettu: 34017

On ilmoja pidellyt...

Tässä linkki noista hellekuolemista ja vastaavista ongelmista:

https://yle.fi/uutiset/3-10317856

Linkkaan tämän FYI-mielessä kun asiaa pohdittiin ja kun ei ole juurikaan mitään sanottavaa, en referoi kovin hyvin.

Neuvoo juomaan ja syömään. Esim soppaa. Ja tarkkailemaan kusta, elikkäs että olisi hyvä jos olisi jotakin kusta mitä tarkkailla.

Ja antaa tilastoja asiaan.
Lasse Candé
heinä 21, 2018, 04.46
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: On ilmoja pidellyt...
Vastaukset: 408
Luettu: 34017

On ilmoja pidellyt...

Siis Teh Sauna on hyvä idea minä päivänä tahansa. Kuten myös kuuma kahvi.

Jos ei tee mieli koska on liian kuuma, on väärässä ja pitää vedellä.

Ziisus miten täällä kamppaillaan pienen jääkaapin kanssa joka on edellisten toimesta "muurattu" kiinni seinä- ja laatikkoratkaisuihin. V1tun maallikot, joille kylmän tekeminen tapahtuu sähköllä, ulkonäkö on kaikki kaikessa ja wittu että on nättiä ja kompaktia...

Samalla sivuseinä huutaa kuumana.

Tänään oli tuparit ja jouduin juoksemaan ison pakastimen äärellä ja pelailemaan kylmäkalleilla ja siellä kylmennettävillä vesillä. Ja heittämään saattanan huonoa läppää vieraille.

Mutta... Me voitettiin nämä haasteet pienellä duunilla ja läpät jäi sille tasolle mille jäivät. lol

Täällä ollaan, jengillä oli hauskaa ja täällä jatkellaan!


Ainiin, helle... Bring it on!
Lasse Candé
heinä 17, 2018, 19.06
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: On ilmoja pidellyt...
Vastaukset: 408
Luettu: 34017

On ilmoja pidellyt...

Vissy on vastaus noihin ongelmiin. Luultavimmin menee nyt 3-5 litraa päivittäin.

Itse tykkään siitä miten rentoa on hengailla niin vähissä vaatteissa kuin pystyy, esim rannalla pelkissä uikkareissa ja pienessä kaupungissa vähän keskustan ulkopuolella kehtaa mennä ilman paitaa.

Yöt sujuvat, kunhan käyttää peittona pelkkää pussilakanaa tai muuta minimalistista. Unta ei ehkä tarvitse niin paljoa. Jos on tosi kuuma päivällä, voi heittää vähän vettä päälle ja antaa haihtua.

Uimassa on kaikin puolin houkuttelevaa käydä. Ei tunnu siltä miltä yleensä, että käy vain koska kesä on niin lyhyt, mutta oikeastaan ei tekisi mieli.

Yksi vinkki kämppien viileänä pitämiseen on valkoiset pimennysverhot. Vedettiin sellainen Ikeasta ostettu rullaverhomalli alas ja ikkuna kiinni, niin olohuoneen viilentymisen voi tuntea.



Mutta joo, yhden kärsimys on toisen nautinto. On muuten ehkä typerin heitto että tulee niin pitkä talvi ettei pidä valittaa. Sen sanojat voisivat esim hypätä juhannuksena kokkoon. Hypännnen itsekin, koska sanon välillä tuota. :lol: