Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

Lasse Candé
syys 11, 2019, 21.31
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Apinan Nyrkki
Vastaukset: 67
Luettu: 21940

Apinan Nyrkki

Unohdit tärkeimmän kuvan:

Kuva

:D :D :D


Joka tapauksessa, tuon sivun mukaan tämä ketjun ase on nimeltään "black jack" ja siis sen sellainen variantti missä on apinan nyrkki (monkey fist). Jos siis ymmärsin oikein.

Noin muuten, on tosiaankin hyvä sivu. Jos joku innostuu sitomisiin, niin saa laittaa fotoja ketjuun!
Lasse Candé
syys 11, 2019, 19.39
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Apinan Nyrkki
Vastaukset: 67
Luettu: 21940

Apinan Nyrkki

Jumaleissön, tuolla wiki-sivulla on myös solmimisohjeet.

Ja sivu määrittelee apinannyrkin siksi solmuksi tuossa.

Tuossa yllä onkin kuva wikistä, niin laitan loput sivun sisällöstä kun on lyhyt:

"Apinannyrkki on solmu, joka voidaan solmia kiven ympärille heittoliinan päähän.[1]Solmiminen

Pidä köyden toista päätä peukalon alla. Kiedo köyden toinen pää muiden sormien ympäri kolme kertaa. Kierrä peukalon köysi muiden köysien ympäri kolme kertaa. Laita köysi kaikkien köysien ytimen ympäri kolme kertaa. Kiristä köyden päitä niin, että kummallakin puolella ovat köyden päät yhtä pitkiä. Kiristä.[2]"
Lasse Candé
syys 11, 2019, 19.02
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Apinan Nyrkki
Vastaukset: 67
Luettu: 21940

Apinan Nyrkki

Onko apinan nyrkki siis mikä tahansa viritys missä narun tai ketjun päässä painava tuota kokoluokkaa oleva möykky? Onko esim nippu avaimia ketjun päässä apinan nyrkki?

Kysyn tätä osin siksikin, että en ole lukenut ketjua ollenkaan, koska en tiennyt yhtään mitä otsikko tarkoittaa. Pohdin, voisiko tätä laajentaa kattamaan kaikkia tuon kokoluokan naruaseita? Ja onko tällaisille mitään järkevää yleisnimitystä? (Ylipäätään mietin jos voisi otsikoida niin, ettei kuulosta myyttisiltä kungfuiden erikoistekniikoilta.)

Täytyy sanoa että on kyllä inspiroivia nuo Timpan videot. Vaikea tajuta, miten tuollaista vekotinta edes on mahdollista hallita noin hyvin. Liityn Karin kanssa samaan kööriin äimistelemään. Tässä mielessä voisi olla itse asiassa mukava nähdä lisää videoita, joissa näkyy selkeämmin kuinka teet nuo jutut että saat aikaiseksi huitaisut jne.

Siis tietenkin, jos on kiinnostusta tehdä videoita. :bow: