Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Lasse Candé
loka 14, 2018, 12.56
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Raskaimmat ammatit
Vastaukset: 25
Luettu: 3371

Raskaimmat ammatit

Nuo kuvaukset poliisista ja sotilaasta konkretisoituivat nyt hieman. Mutta vähän niillä linjoilla että oletetaan se rankimpia kokeva ja sivuutetaan muut. Tällaisella tavalla saa varmaan lähes jokaisen ammattikunnan mukaan. Toisekseen pääkopan kuormitus on aika tapauskohtaista. Monista ihmisistä ei yksinkertaisesti olisi siihen duuniin mistä jotkut sosiaalityöntekijät tai hoitsut saattavat jopa pitää, koska kokevat merkitykselliseksi.

En tiedä sopivia mittareita ammatin kovuudelle, mutta osa päänsisäisistä asioista pitää vähintään harkita sivuutettavaksi, koska ammattitekijä osaa olla näiden asioiden kanssa sinut ja pitää duunin epärankkana. Varmaa on fyysinen rankkuus ja vaikkapa vuorosäädöt. Sekä esim tuo asfalttipointti kuumuudesta jne.
Lasse Candé
loka 14, 2018, 01.04
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Raskaimmat ammatit
Vastaukset: 25
Luettu: 3371

Raskaimmat ammatit

lumbago kirjoitti: loka 13, 2018, 21.20 Lisään toho viel pari mitä eilenä unohdin niin tietysti poliisi, sotilaat. Perusteluja tuskin tarvii.
Silleen perusteluja tarvitsisi, että ainakin minun on hieman hankala hahmottaa mitä tässä kaikessa haetaan, jos viitataan noin laajoihin ammattikuntiin.



Itselleni on ollut fyysisesti ehdottomasti rankinta olla surkea aloitteleva lemppaaja. Pelkällä fysiikalla jäin vain vähän tekijöistä jälkeen ja ziisus mitä ponnistelua se oli... Myöhemmin kun oppi homman niin rankkaahan se, mutta ihan eri tavalla. Verrattuna keräilyyn, lemppaamisessa sentään saa takoa jokseenkin hyvää funktionaalista treeniä, kun keräilyssä runkataan jotain tomaattilaatikkoa rullakkoon säätäen.

Mutta ylipäätään rankinta duunia tuntuisi olevan se minkä on juuri aloittanut. Onneksi ihmisluonto on niin utelias ja uutuuksista viehättynyt.