Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Lasse Candé
heinä 9, 2018, 00.14
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Taksikuskikisko
Vastaukset: 9
Luettu: 2100

Taksikuskikisko

Jälleen kerran loistavaa duunia Timpalta!

Lähdin kaivelemaan Justified -sarjan Quarlesin versiota aseesta. Täytyy sivuraiteena mainita, että mitä loistavin hahmo ja näyttelijän castaus nappisuoritus. Naama on monelle varmaankin tuttu Taistelutovereista, jossa näyttelijän hahmo oli se solttu, jonka pää ei kestänyt ja joka näkyy selvästi alkutunnarissa. Tämä kohtaus ei siis mitenkään liity aiheesen, mutta näyttää jotakin hahmosta. Just sen verran erikoinen sekopää, että kisko sopii kuvaan. Täasä se ei siis näy ja video on aiheen vierestä.





Mutta etsiessäni löysin kuitenkin videon, joka liittyy erittäin kiinteästi ketjuun. Tästä saa melko hyvät ohjeet rakentamiselle. Katselin vähän hyppien, mutta uskaltanen suositella sillä tavalla katseltavaksi kaikille ketä tämä ketju kiinnostaa ja jos kiinnostaa enemmän, niin kannattaa katsoa koko video.