Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Lasse Candé
huhti 11, 2018, 22.23
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Legendaariset/hauskat sattumukset treeneissä
Vastaukset: 44
Luettu: 7383

Legendaariset/hauskat sattumukset treeneissä

Hyvä aihe ja kivoja tarinoita tähän mennessä. :)

Olin noin kymmenvuotias, kun kaksi noin satakiloista sparrasivat täydessä salissa keskenään siinä vieressä ja näistä parempi vetäsi minua takakiertopotkulla päähän, mikä pudotti minut maahan.

Vyökokeessa näin kerran yhden mustan vyön kokelaan tekevän pisimmän katamme, Kushankun, loppuun asti. Jokin oli kuitenkin mennyt pieleen, kun hän oli loppuasennossa toisinpäin kuin muut. Yleisöä vähän reilu 50 hlö ja hän päätyi rintamasuunta yleisöä kohti asennossa joka näyttää melkeinpä tuuletukselta / molempien hauisten pullisteluesittelyasennolta. Oli hauskaa kun tyyppi itse vähän naurahti yleisölle että nyt ei mennyt ihan nappiin ja teki sitten koko rankan katan yksin alusta loppuun uudestaan.



Varmaan kaikenlaista hauskaa sattunut ja varsinkin opettajat sanoneet, mutta suurimmaksi osaksi on ollut tällä saralla siinä mielessä vähän tylsää, ettei oikein kerrottavan arvoisia ole paljoa kertynyt.