Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Lasse Candé
elo 5, 2017, 02.25
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Elokuvateatteri vai kotiteatteri?
Vastaukset: 9
Luettu: 671

Elokuvateatteri vai kotiteatteri?

Vastatakseni kysymykseen, molemmille on paikkansa.

Tuo mitä Mika sanoo esim tauosta on kyllä hyvä pointti. Itse vain olen sellainen henkilö, että minulle on nimenomaan luksusta jos jokin ulkoinen asetelma pakottaa toimimaan tietyllä tavalla ja esim leffan tapauksessa ei voi pitää niitä taukoja.

Jos olisi oikein hyvät laitteet kotosalla, saisi kyllä hyviä leffailtoja aikaiseksi. Muutamalla kaverilla ollutkin tällaisissa. Se Apulannan Tuukka puhui tästä aiheesta jossain Armanin ohjelmassa ja puhui siitä, kuinka leffateatterikeikka vie paljon aikaa ja hän toivoisi että ensi-illan voisi kokea myös kotonaan. Aivan varmasti se meneekin tähän, mikä on kai lopulta hyvä. Toivottavasti tämä ei tapa elokuvateatterimeininkejä liikaa. Yksi pointeistaan oli myös, kuinka tämä vie ensi-illat maalle. Tämä käsitteli sitä vanhaa keissiä Apulantaleffasta, mikä vedettiin teattereista pois, koska sen pystyi myös katsomaan olikohan Elisa Viihteestä. Ohjelma taisi olla uusinta, mutta siis ihan muutama päivä sitten kuuntelin sen keskustelun.
Lasse Candé
elo 5, 2017, 00.44
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Elokuvateatteri vai kotiteatteri?
Vastaukset: 9
Luettu: 671

Elokuvateatteri vai kotiteatteri?

Siis kyllähän jengi nyt käy oikeastikin leffateatterissa treffeillä. Ja se on myös todella hyvä treffaamisen muoto. Jaettu kokemus ja joutuu käytännössä olemaan hiljaa. Sitten tosiaankin leffan jälkeen saa keskustelut.

Itselläni homma toimii yleensä niin, että aluksi leffan jälkeenkään ei tule hirveästi keskusteltua, mutta sitten kun ajatus on saanut kypsyä, pätkästä saa todella hyvää keskustelua.

Tykkään kyllä myös käydä yksin. Tarantinot ja Bondit käyn ihan periaatteesta katsomassa. Tarantinoissa odotan että kaikki ylihehkuttavat amatöörit ehtivät käydä ensin. Yleisesti ottaenkaan mulla ei ole kiirettä ehtiä ensi-iltaan.

Ja sitten sellainen juttu, etten oikein ymmärrä sitä poppareiden ja muiden eväiden mässäilymeininkiä. Menee hyvä leffa pilalle.