Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Lasse Candé
marras 10, 2014, 23.17
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Kynä ja Vihko
Vastaukset: 26
Luettu: 60969

Kynä ja Vihko

Ilmeisesti eletään vähän modernimpia aikoja treenipohdintojen julkaisemisissa tms kun tänne tulee vlogia ja blogia jne. Ja päivyrien nimetkään eivät aina ole ihan alueen ohjeen mukaiset. Noista viimeinen nyt varmaan on aika samantekevä asia foorumin elämänkaaren tässä vaiheessa, ellei sitten jotakuta kyrsi että joutui aikoinaan otsikoimaan tylsästi nimimerkillään kun muut saavat käyttää nykyään mielikuvitusta.

Mutta mitä noihin blogeihin ja vlogeihin tulee, niin voisiko potkua jotenkin kehittää siten että niille tulisi jokin oma paikka. En nyt ihan ymmärrä mikä vaikkapa tuo joksasen blogin tarkoitus täällä on, jos siis ymmärsin oikein että itse blogi on jossain muualla.

En tarkoita valittaa mistään vaan lähinnä availla pohdintaa kuinka potku voisi tehokkaamminkin toimia portaalina kamppailijoita kiinnostavaan settiin. Kamppailijoiden kohtaamispaikkana. Ja mikä noiden oikeaoppinen sijainti olisi nyt/tulevaisuudessa. Ja voisiko jotakin tuollaista toimintaa kehittää edelleenkin.
Lasse Candé
loka 2, 2013, 00.15
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Kynä ja Vihko
Vastaukset: 26
Luettu: 60969

Kynä ja Vihko

Tuosta syystä en pidäkään facebookia varteenotettavana kilpailijana potkun treenipäivyrialueelle. Mitä siellä tuntemani potkulaiset siitä aihepiiristä kirjoittelevat, niin melkolailla päällisin puolin raportoivat urheiluistaan. Saattaa tosin tietenkin olla että kun siellä tulee helpommin kommenttia kuin päivyrialueella, että jotenkin yhtäkkiä kaikki väsähtivät täällä samanaikaisesti kommentoinnin vähyyteen. En kuitenkaan pidä tätä todennäköisenä. Fb on ollut tuossa suhteessa täysin samanlainen niin kauan kuin olen siellä itse ollut.
Lasse Candé
loka 1, 2013, 17.40
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Kynä ja Vihko
Vastaukset: 26
Luettu: 60969

Kynä ja Vihko

Nopea tarkistus näyttää ettei sielläkään mahdottoman vilkasta ole. Samaan aikaan kuitenkin lukuaktiivisuus / ketju on ainakin avoimella puolella lisääntynyt roimasti.

Uskon että tämä hidastuminen johtuu osittain salaisista kansioista. Nyt mennään sitten vahvasti spekulaatiolla, mutta uskon että ennen vanhaan kun edes muutamat päivittivät lähes päivittäin avoimella puolella, tämä innosti myös muita. Lisäksi ehkäpä osa jotenkin on kahden vaiheilla että tahtoisivatko olla salaisissa kansioissa vai julkisella puolella. Mutta eipä tuolle menetetylle "yhteisöllisyydelle" enää mitään voi.

Sanoisin että se on ainoa merkittävä muutos mitä tämän asian suhteen on tapahtunut. Heiaheiat sun muut tulivat niin paljon aiemmin ja ei se kamppailulajikeskustelu nyt niin paljoa ole laantunut. Mutta Mänzyn mainitsema treenipäivyreiden hiljentyminen on tosi kuin vesi.

Itse en ole salaisten kansioiden puolella juuri edes käynyt lukemassa. Ala-alueet ovat sen yhden todella kriittisen klikkauksen päässä piilossa.