Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Lasse Candé
elo 30, 2013, 00.17
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Takedown Magazine 1/2013
Vastaukset: 27
Luettu: 8171

Takedown Magazine 1/2013

Layoutti jätti vähän onton fiiliksen. Aukeaman vasemmalla sivulla hemmetin iso kuva, teksti oikealla ja kaikki jutut samalla ulkonäöllä toteutettuna. Ja otsikot olivat muistaakseni hemmetin isoksi osaksi henkilöiden nimiä, mikä näyttäytyy biografiakokoelmana. Otsikoiden fontti on myös mielestäni huono. En nyt muista oliko raflaavia alaotsikoita, mutta fiilis oli että pitäisi olla erittäin kiinnostunut näistä itse henkilöistä jotta lukemiskynnys ylittyy.

Valitettavasti en sisältöpuolta ehtinyt yhtä juttua lukuunottamatta lukea. Osittain mainitsemastani "monotonisuus-biografiaulkonäköisyys"-syystä en koe että lehti sisäänheittääkään sivuilleen tutkiskelemaan.

Mutta minä en olekaan minkään kamppailulehden potentiaalista asiakaskuntaa, paitsi opettajani oman, joten kritiikistä ei siinä mielessä kannata välittää. Toivottavasti tuosta kuitenkin löytyy jotain pureskeltavaa ja toivottavasti lehti menestyy!