Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 4 tulosta

Lasse Candé
marras 12, 2018, 14.56
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235720

Portsarit

Tuo maahanslammaaminen on ollut täällä ennenkin, joko tässä ketjussa tai katupainissa.

Olisin itse tuosta tilanteesta sitä mieltä, että portsarin epäoptimaaliset ratkaisut ennen ovat ihan ymmärrettäviä. Kakka iski tuulettimeen ja aikaa miettiä ei ole. Slammista vähän samoilla linjoilla: kimppuun käyvä tyyppi on aggressiivinen ja tilanne olisi voinut mennä myös toisinpäin. Ehkä slammin lopullinen muoto ei ole täysin perusteltavissa, mutta se on täysin ymmärrettävä noin pitkän tilanteen päätteeksi. Pitäisin lopulta ihan oikeutettuna, koska ei poke tuossa nyt niin ylivoimainen ollut, että olisi voinut annostella täsmällisesti ja vaara oli todellinen. Yhtä vahva lääke kuin myrkkykin. Ei ole syytä olettaa etteikö heitetty olisi tehnyt jopa pahempaa jos olisi pystynyt.
Lasse Candé
elo 24, 2016, 01.16
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235720

Portsarit

Voisiko kuvio olla sellainen, että poken duuni rajoittuu lähinnä siihen että katselee asiaa sormien välistä ja kaikki liikenne tapahtuu siellä yökerhon sisällä?

Tuosta KRP:n ulostulosta, voisiko siinä taas kuvio olla sellainen, että KRP levittää kauhua niistä ainaisista liivijengeistä oikeuttaakseen omaa olemassaoloaan kansalle? Kun tuntuisi että parempi tapa kuin leimata ammattikuntia ja koko ravintola-alaa olisi kaivaa hieman lisää niiden tiedustelutietojen pohjalta ja tehdä tarvittavat pidätykset? Jos olisin turkulainen (?) huumeita yökerhoissa jakeleva prätkäjengi, eläisin nyt hetken hiljaiseloa ja suunnittelisin strategiat uusiksi.
Lasse Candé
joulu 5, 2013, 02.49
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235720

Portsarit

No nii nyt on kovan luokan poke! :D
http://nyt.fi/a1305756025848?jako=ca9d0 ... ref=og-url" onclick="window.open(this.href);return false;

(Toivottavasti linkki pelittää...)
Lasse Candé
kesä 30, 2010, 19.21
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235720

Portsarit

bodyguard kirjoitti:
Samiv kirjoitti: Joku kyseli että kannattiko 2,5 euron takia alkaa moiseen painiin? Periaatehomma. Ei kukaan itseään kunnioittava jv ala tilittämään asiakkaille narikkamaksuja takaisin jos paikka ei miellytä ja eritoten jos se vielä ilmaistaan vittuilemalla.
Minä mietinkin ihan rikosoikeudelliselta kannalta.
Tarkennatko, kun aluksi luulin sinun tarkoittaneen ettei asiakas tehnyt intressivertailua? Mielestäni on selvä ettei 2,5:stä eurosta anneta ammatinharjoittajan puolelta periksi ellei syytä ole. Summan koolla ei ole mitään väliä. Toinen asia sitten on, mikäli asiakas oli oikeassa ja miten asiasta jutteli. Sama periaate kun pitäisi asiakkaillakin olla molemminpuoleisesta kusettamattomuudesta.

Hyvä tuo Samivin "Joku kyseli", kun väliin mahtui kokonaiset kaksi postausta ja oltiin samalla sivulla. Hyvin joku jaksoi ottaa kanssakeskustelijat huomioon kohteliaisuudellaan. :)