Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

airakti
heinä 6, 2019, 20.49
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Lajien etäopiskelusta
Vastaukset: 45
Luettu: 3655

Lajin/tyylin etäopiskelu

IT hommissa olen ollut viimeiset 20v ja nykyään kaikki hommat tehdään "etänä" ja video/audio välityksellä. Toimii tosi hyvin, ihan sama kuin kaikkialta maailmasta osallistujat olis samassa neukkarissa. Mutta, en kyllä mitenkään usko että toimisi kamppailu opetuksessa, koska, kamppailun opettaminen vaatii sen että tunnet opetettavan, tunnet kirjaimellisesti heikkoudet ja vahvuudet, noita et saa videon välityksellä. Video on erinomainen apuväline virheiden korjaamiseen, mutta se kyllä vääristää kokonaiskuvaa. Mutta, jos joku voi todistaa/näyttää että video/kirjekurssilla olisi saatu jotain opetusta aikaiseksi, niin vaihdan heti mielipidettäni ja tunnustan olleeni väärässä.
airakti
heinä 5, 2019, 20.37
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Lajien etäopiskelusta
Vastaukset: 45
Luettu: 3655

Uechi-Ryu

Riviharrastaja, noilla kilsoilla.... Video opetus, ja leirit päälle, kuulostaa kusetukselta. On kyllä kaukaa haettu.Suakin on koitettu kusettaa.
airakti
heinä 5, 2019, 19.38
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Lajien etäopiskelusta
Vastaukset: 45
Luettu: 3655

Uechi-Ryu

V1ttu Jussi ja Lasse, repesin täysin :-) Janin opettelu kuulostaa aika samalta kun vuonna -71 hankin stipendin kungfusta, maksoin kirjan, stipendi liimattu mun huoneen oveen ja sinne ei ollut tulemista :-D. Harmi että se stipendi on hävinnyt, jälkeenpäin hauska juttu, mutta silloin harjoiteltiin kaikkia "älä tee näitä kadulla" tekniikoita :-) Jani:Älä ota itseesi, ei ole tarkoitus naureskella sinulle, tuli vaan muistoja mieleen, pääasia on että olet innostunut asiasta, sillä pääsee eteenpäin.