Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 1 tuloksen

Pauli
huhti 29, 2006, 09.03
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Vaivat
Vastaukset: 236
Luettu: 38689

Ei kannata täysipainoisesti luottaa siihen lääkärin arvioon murtuman paranemisesta. Itselläni murtui viimeksi kämmen neljästä kohdasta sparratessa syksyllä. Piti parantua 4 viikossa ja röntgenien mukaan olikin jo luutunut (ainakin näytti siltä), kun 5 viikkoa murtuman jälkeen aloin kevyesti treenata sillä kädellä ja ekan kerran painoa varovasti pistäessä sille kämmenelle kuului poks ja murtui uudestaan..

Seuraavat 8 viikkoa annoin olla käden rauhassa ja sen jälkeen aloitin uudestaan.. Sen jälkeen kesti, mutta vielä puoli vuotta alkuperäisen vamman jälkeen käsi ei tuntunut täysipainoiselta. Nyt jo onneksi uskaltaa lyödä niin lujaa, kuin sielu sietää.

Tabitha, jos aiotte, mutta ette ole ikinä käyttänyt Bacibactia, jota Häkkisen Jussi suositteli, niin kannattaa olla hyvin varovainen sen kanssa. Hyvä voidehan se on, mutta allergisuus sille on erittäin yleistä. Tämän takia bacibactia ei kannata käyttää yleisesti antiseptisenä voiteena. Toki jos itselle ei tule oireita, niin yksi parhaista voiteista mitä löytyy.