Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

AkuraIchiban
joulu 25, 2008, 18.37
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Masaryu Free Fighting
Vastaukset: 24
Luettu: 5244

Masaryu Free Fighting

Olen kyllä tietoinen, mutta ei se silti ole syy huonolle journalistiikalle. Esim. kirjoitusvirheet ja asiavirheet on silti selittämättömissä. Tuntuu olevan pienempien paikallislehtien ammattitauti (ja aikalailla kaikenkokoisten sanomalehtien) tuo tietovirheet ja haastateltavan sanomisten vääristely tai totaalinen väärinymmärtäminen. Puhun juuri myöskin omasta kokemuksestani, omat sanomiseni ei juurikaan olleet siinä muodossa lehdessä, missä ne tuli ulos suustani ja kaikki haastattelun ulkopuoleltakin kaivetut faktat oli enemmin tai vähemmin väärin.
AkuraIchiban
joulu 25, 2008, 14.09
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Masaryu Free Fighting
Vastaukset: 24
Luettu: 5244

Masaryu Free Fighting

Masaryu Freefighting on vapaa-ottelua, mutta artikkelissa, etenkin sen alkupuolella puhuttiin, että Masaryu Freefighting on SE vapaaottelu, laji yleensäkin, koko kamppailumuoto, jonka Petra toi Suomeen. Lisäksi mainittiin "pankratia", vapaapaini....tällä ilmeisestikin tarkoitettiin antiikin kreikkalaisten pankrationia (kaikki voimat), jonka voisi tavallaan kääntää vapaaotteluna, ei niinkään vapaapainina. Oli siellä muitakin jotka mieltäni häiritsivät, kuten esim. puhuttiin käden tai pään vetämisestä jalkalukkoon. Pitäisi amatööritoimittajankin harrastaa valmiin tekstin oikolukua ja faktojen tsekkaamista. Itse lajista en puhunut, enkä Petrasta. Meininki vaikuttaa oikein asialliselta, puhuin puhtaasti artikkelista ja toimittajan työnlaadusta.
AkuraIchiban
joulu 24, 2008, 23.42
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Masaryu Free Fighting
Vastaukset: 24
Luettu: 5244

Masaryu Free Fighting

Oli tuossa artikkelissa kyllä niin hirveästi tietovirheitä ja muutenkin sen tyyli oli tietämätöntä, että ei sitä ainakaan hyväksi voi haukkua. Saattoi jopa Petraa itseäänkin vähän kismittää...tiedän kokemuksesta, olen ollut pienen kotikaupunkini paikallislehden sivuilla pariinkiin otteeseen musaprojektieni takia ja toimittajan tekemät virheet ovat aluksi vaivanneet kovinkin, myöhemmin on voinut nauraa, mutta nöyryyttää lukea "Akun tietävän mistä puhuu, sillä onhan hän tehnyt musiikkia jo kahden vuoden ajan". Jumankauta!