Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Nauses
syys 30, 2009, 12.50
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Nyrkkeilyuutisia ***TULOKSIA***
Vastaukset: 322
Luettu: 100568

Nyrkkeilyuutisia ***TULOKSIA***

Eikö Aminin tyyli kuitenkin ole aika varovainen, tai ainakaan niissä matseissa mitä olen siltä nähnyt ei sillä mitään kovin aggressiivista menoa ole ollut päällä.

Tarkka, kärsivällinen ja ehkä vähän puolustusvoittoinen nyrkkeily ei vaan välttämättä oikein skulaa MMA:ssa kun pitää huolehtia mm. maahanvienneista ja kintuille potkimisesta, sitä torjuttavaa ja väistettävää vaan voi tulla niin monella eri tapaa verrattuna nyrkkeilyyn.

Luulisin että vapariin sopii paremmin päällekäyvä nyrkkeily jossa ei anneta vastustajalle tilaa potkia, mutta jotenkin Aminin habitus ei vaikuta sellaiselta että tämä vyöryisi kovaa päälle.

Voin toki olla päätelmieni kanssa ihan kuusessa kun Asikaisen matseja olen nähnyt vaan ihan muutaman.
MUOKKAUS: Pelottavaa, oon kirjottanu potkuun nyt TUHAT viestiä, tiedä sitten mitä siitäkin ajatella... Ja kaikenlisäksi kyseisen merkkipaalun menin "haaskaamaan" tälläseen mutuiluun :(